FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Talisman pentru play-off » Cu el pe teren, FCU Craiova nu mai pierde de 14 partide

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de - Publicat sambata, 11 martie 2023 07:29 / Actualizat sambata, 11 martie 2023 08:58

Ionuț Gurău, 23 de ani, uriașul din poarta lui FCU Craiova, nu a cunoscut înfrângerea de când a ajuns între buturile oltenilor.

Ionuț Gurău, 23 de ani, este porte-bonheur-ul celor de la FCU Craiova, care speră să dea lovitura și să prindă play-off-ul in extremis, după un duel crâncen cu Sepsi. 

Uriașul de 1,98 metri dintre buturile alb-albaștrilor nu a cunoscut gustul eșecului pe teren în poarta oltenilor în partidele oficiale!

Ziua și ora la care se va rejuca meciul Sepsi - FCU Craiova
Sepsi - FCU Craiova
Ziua și ora la care se va rejuca meciul Sepsi - FCU Craiova

Goalkeeperul - titular de la victoria cu 2-0 din derby-ul local, cu CSU Craiova - a adunat 14 meciuri în formația lui Nicolo Napoli, în campionat și în Cupa României. Gurău a bifat la Craiova 10 victorii și 4 remize. 

De multe ori, Gurău a fost omul care a făcut diferența pentru echipa lui Adrian Mititelu. Un atu pentru play-off, dar și pentru câștigarea Cupei.

9meciuri fără gol încasat a bifat Gurău pentru FCU Craiova, primind doar 5 goluri în partidele alb-albaștrilor

Ionuț Gurău: „Sunt adeptul fotbalului-șampanie"

„În momentul de față, cred că suntem o echipă foarte bună, cu un joc frumos, plăcut ochiului. 

Am merita în primele 6. Ne motivează să depășim Sepsi și să fim în play-off. Încerc să-mi fac treaba la fiecare meci, îmi pare rău dacă iau gol chiar și atunci când învingem. În primele cinci echipe ale campionatului sunt multe formații bune, dacă vom fi în Top 6, va fi un play-off exploziv. Sunt adeptul fotbalului-șampanie!", a declarat Gurău.

300.000 de euroeste cota portarului conform transfermarkt

Nu am preferințe, dar dacă e să aleg sentimental, aș vrea Craiova în play-off, e echipa pe care am antrenat-o. Oricum, cred că decizia rejucării a fost una corectă. Play-off-ul se decide pe teren. 

- Adrian Mutu, antrenor Rapid

Craiova este singurul oraș din România în care pozele „Maximei" sunt încă pe toate tramvaiele. Trecutul a fost mare, impresionant chiar. Să nu se mai trăiască din amintiri. Pe tramvaie va fi o poză cu FCU 1948. Termen de execuție: 3 ani. 

- Marcel Pușcaș, director general FCU Craiova

Bani pentru jucătorii de la FCU Craiova

Jucătorii oltenilor au o motivație suplimentară să ajungă în premieră pentru club în play-off. Fiecare dintre elevii lui Napoli au bonusuri trecute în propriile contracte. 

„Au prime pentru calificarea în play-off, cuprinse între 5.000 și 15.000 de euro, în funcție de jucător. Pentru fiecare, e o sumă destul de consistentă", a declarat Adrian Mititelu, la Orange Sport. 

De asemenea, din informațiile GSP.ro, doi jucători importanți vor primi automat prelungirea contractelor în cazul calificării în play-off. Este vorba de Aurelian Chițu și Bahassa.

VIDEO Totul despre Hermannstadt - FCU Craiova

Citește și: 

Primarul din Sf. Gheorghe, măsură radicală după decizia din cazul Sepsi vs FCU Craiova: „Scandaloasă, iresponsabilă, inacceptabilă! Acolo vom merge”

Pe cine dă vina Mihai Stoica în cazul Sepsi vs FCU Craiova: „Eu am o problemă mare de tot!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează