FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - RAPID 1-0

VIDEO+FOTO Adrian Mititelu, despre haosul provocat de Săpunaru: „Mi s-a spus că fugea să-l bată pe Poștașu'”

FCU Craiova a câștigat meciul contra Rapidului, scor 1-0. Adrian Mititelu, finanțatorul clubului oltean, spune că întreg scandalul de la final a fost provocat de Cristian Săpunaru. +19   FOTO
FCU Craiova a câștigat meciul contra Rapidului, scor 1-0. Adrian Mititelu, finanțatorul clubului oltean, spune că întreg scandalul de la final a fost provocat de Cristian Săpunaru.

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 septembrie 2022 00:45 / Actualizat duminica, 11 septembrie 2022 07:09

FCU Craiova a câștigat meciul contra Rapidului, scor 1-0. Adrian Mititelu, finanțatorul clubului oltean, spune că întreg scandalul de la final a fost provocat de Cristian Săpunaru. 

Adrian Mititelu, despre gesturile huliganice ale lui Săpunaru

„Eu dădeam un interviu și când m-am uitat în spate era o învălmășeală, Săpunaru fugea după cineva. M-am dus să potolesc scandalul. Acel băiat, împreună cu alți bodyguarzi de la Rapid, l-au împiedicat pe Săpunaru să bată pe cineva. A fost o acțiune de prevenție. Din contră, Săpunaru l-a lovit pe acel apropiat al meu. E prima oară pentru Săpunaru?! Nu știu ce problemă avea. Eu sunt nedumerit.

Am fost informat că acest Sapunaru fugea după un anume suporter, pe nume Poștașu'. Eu nu vă confirm, eu vă transmit ce mi s-a spus. Acel meleu era format 70-80% din bodyguarzii lui Rapid. Dacă nu era amicul meu, probabil că Sapunaru îl «omora». O spun la figurat.

Săpunaru are momente frecvente când explodează, după aia spune că îi pare rău”, a spus Adrian Mititelu la DigiSport Special.

Cine e „Poștașu'”

Ovidiu Todoran, cunoscut drept „Poștașu'”, este un suporter al Universității Craiova. A fost mediatizat prima dată după un derapaj comis pe 21 noiembrie 2004, într-un meci contra lui Dinamo. A pătruns pe teren și a aruncat un fular în direcția lui Claudiu Niculescu, fiind ulterior doborât de Adrian Mihalcea. „Poștașu'” a rămas în anturajul formației finanțate de Adrian Mititelu, ultras fidel lui FCU Craiova.

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

FOTO Scene de neînțeles la Hermannstadt - Petrolul! A sărit la arbitru după ce echipa sa a dat gol » Colegii s-au chinuit să-l țină în frâu

Dan Petrescu se plânge din nou: „E exagerat ce se întâmplă!” » Ce spune despre Rădoi + pierdere importantă pentru CFR

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
Dragos2003
Dragos2003  •  12 Septembrie 2022, 08:53

În zona vestiarelor nu au voie persoane neacreditate, dl Mititelu ar trebui sa răspundă pentru integritatea jucătorilor ambelor echipe. Oricine putea întra acolo sa provoace, sa atace jucătorii. Amenda și suspendarea terenului pentru Craiova

GeorgePhoenix59
GeorgePhoenix59  •  11 Septembrie 2022, 16:01

Sapunaru trebuie suspendat pe viata ! El à facut scandal la toate echipele unde à jucat ! Nu avea ce cauta in scandalul dintre suporteri si fortele de ordine ! Nu asa se face dreptate ! Pacat ,çaci a fost un fotbalist foarte talentat ,dar si-a batut joc de cariera lui !

dandana
dandana  •  11 Septembrie 2022, 13:39

Apropo mititelule tu favorizeze astfel de comportament. Tu nu ai voie în fotbal, da se mai bat între ei la nervi, dar sa între un tâmpit în teren cu atâta securitate bate la ochii. Tu faci aceste jocuri prin care sufere fotbalul românesc

Vezi toate comentariile (13)
Comentează