FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - RAPID 1-0

VIDEO+FOTO Răducioiu și Gică Popescu, șocați în direct de Săpunaru: „Doamne! E căpitan?! Mi-e milă de el”

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 septembrie 2022 00:27 / Actualizat duminica, 11 septembrie 2022 07:10

FCU Craiova a câștigat meciul contra Rapidului, scor 1-0. Cristian Săpunaru, căpitanul giuleștenilor, i-a șocat pe Florin Răducioiu și Gică Popescu, foștii internaționali români, cu gesturile huliganice de la finalul partidei.

Răducioiu și Gică Popescu, nemiloși cu Cristian Săpunaru: „O rușine!”

„Nu am cuvinte! Încercam să îmi aduc aminte dacă am mai văzut așa ceva. Comportament suburban, de stradă. Reprezinți un club istoric ca Rapid, nu te poți comporta în halul ăsta. E inadmisibil pentru un căpitan. 

Oricât ai fi de provocat, nu ai voie să fii așa de agresiv. Mi-e milă de el, pur și simplu. Nu știu ce caracterizare să mai găsesc. E o rușine!”, a spus Florin Răducioiu la „Fotbal Show”, emisiunea produsă în parteneriat de GSP și Prima Sport.

Și Gică Popescu a taxat comportamentul lui Săpunaru: „E căpitan de echipă, reprezintă vestiarul. Trebuie să aibă atitudine. Trebuie să dea tonul la calm, nu poți să faci asta. La fiecare scandal care e la Rapid, el sare la bătaie. E un exemplu tot pe dos. Alte așteptări sunt de la el, ar trebui să fie un lider! El aduce dezechilibrul”. 

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

FOTO Scene de neînțeles la Hermannstadt - Petrolul! A sărit la arbitru după ce echipa sa a dat gol » Colegii s-au chinuit să-l țină în frâu

Dan Petrescu se plânge din nou: „E exagerat ce se întâmplă!” » Ce spune despre Rădoi + pierdere importantă pentru CFR

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (34)
sictir
sictir  •  11 Septembrie 2022, 14:20
Postat de legionarul_64rapid pe 11 Septembrie 2022, 13:06

Băi ăștia de pe aici , ați devenit atât de frustati încât viața voastră se învârte în jurul lui Săpunaru și a Rapidului. De ce nu vă vedeți voi de echipele voastre anonime conduse de cio bani , bla tu itori și in frac Tori ? Doar atât puteți ? Ieșiți în stradă, faceți demonstrații că Rapidul să fie desființat pentru că v-a *** ! ***.

Prost mai esti, ba! Mi-e rusine de tine, dar mai ales de Rapid!

gaby21
gaby21  •  11 Septembrie 2022, 14:07
Postat de Cornelwilde pe 11 Septembrie 2022, 11:22

Violența pe stadion și în afara lui nu aduce nimic bun. Dacă nu te poți controla riști să omori pe careva. Englezii au fost interziși în cupe câțiva ani. Păstrând proportile trebuie sa existe fair-play.

Sunt de acord...dar ce mai cauta acel individ "postasul" în tribune atunci?...vrem sa nu mai asistam.la violente dar contribuim mereu la ea...oare a fost de capul lui acolo acest individ?...nu prea cred...oricum și au atins scopul și săpunaru o sa fie suspendat dar ca de obicei privim decât efectul și nu cauza

legionarul_64rapid
legionarul_64rapid  •  11 Septembrie 2022, 13:06

Băi ăștia de pe aici , ați devenit atât de frustati încât viața voastră se învârte în jurul lui Săpunaru și a Rapidului. De ce nu vă vedeți voi de echipele voastre anonime conduse de cio bani , bla tu itori și in frac Tori ? Doar atât puteți ? Ieșiți în stradă, faceți demonstrații că Rapidul să fie desființat pentru că v-a *** ! ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează