FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

FOTO S-a reunit și FCU Craiova » Giovanni Costantino îl așteaptă și pe cel mai curios transfer din era Mititelu

Articol de - Publicat joi, 04 ianuarie 2024 11:25 / Actualizat joi, 04 ianuarie 2024 12:02

FCU Craiova s-a reunit miercuri dimineață. Antrenorul Giovanni Costantino a avut 20 de jucători la dispoziție la primul antrenament al anului.

Formația de pe locul 9 din Superligă a reluat ieri antrenamentele, în Bănie. 

FOTO. FCU Craiova s-a reunit cu 20 de jucători

+11 FOTO

Antrenorul Giovanni Costantino a avut 20 de fotbaliști sub comandă. Dintre ei, 4 au fost portari. Niciunul dintre atacanți nu s-au pregătit în prima zi, potrivit ediție.ro.

De la reunire au lipsit 5 jucători: Juan Bauza (mijlocaș ofensiv), Jibril Ibrahim (atacant), Matheus Mascharenhas (fundaș stânga), Vladislav Blănuță (atacant) și Aurelian Chițu (atacant). Primii trei au primit mai multe zile de vacanță, urmând a reveni pe 5 ianuarie. Iar Chițu și Blănuță au revenit miercuri seară.

Potrivit sursei citate, oltenii îl așteaptă și pe fundașul central bosniac Amar Kvakic (20 de ani), adus în vară, dar care nu a jucat niciun meci în acest sezon pentru prima echipă.

Moses Abbey, cel mai curios transfer din era Mititelu

S-a reunit și FCU Craiova » Giovanni Costantino îl așteaptă și pe cel mai curios transfer din era Mititelu
Moses Abbey, încadrat de patronul Adrian Mititelu (dreapta) și de impresarul italian Alessandro Pezzoli FOTO: instagram Alessandro Pezzoli

Dar și pe mijlocașul ofensiv ghanez Moses Abbey (21 de ani). Fotbalistul e așteptat încă din vară la echipă! A semnat atunci, a efectuat câteva antrenamente, apoi a dispărut din cantonamentul lui FCU. În cazul lui, clubul lui Mititelu a acuzat „birocrația excesivă din țara noastră” pentru faptul că nu a obținut încă permisul de muncă.

Ce jucători a avut FCU Craiova la reunire:

  • Portari: Ionuț Gurău, Robert Popa, Sorin Mogoșanu, Mario Enache
  • Fundași: Gabriel Compagnucci, Radu Negru, Leo Lacroix, Danny Henriques, BGabriel uta, Andrea Padula
  • Mijlocași: William Baeten, Sidibe, Vlad Pop, Ionuț Zanfir, Vlad Achim, Samuel Asamoah, Benjamin Van Durmen, Dragoș Albu, Alexandru Blidar, Yassine Bahassa

FCU Craiova își va desfășura cantonamentul în țară. Echipa se va pregăti la baza FCU Football Park. Și va juca un meci amical, cu FC Botoșani, pe 12 ianuarie.

Citește și:

Rivalii trag tare în cantonamente, vedetele FCSB-ului continuă să se lăfăie în vacanțe de lux » Reacția lui MM când a văzut noile imagini
METROSPORT
Rivalii trag tare în cantonamente, vedetele FCSB-ului continuă să se lăfăie în vacanțe de lux » Reacția lui MM când a văzut noile imagini
E cel mai în vogă antrenor din Superligă și vrea în play-off: „Obiectivul e să batem pe toată lumea, de la Botoșani la FCSB!”
FCU CRAIOVA
E cel mai în vogă antrenor din Superligă și vrea în play-off: „Obiectivul e să batem pe toată lumea, de la Botoșani la FCSB!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
mirker
mirker  •  04 Ianuarie 2024, 11:53

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează