FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

COMUNICAT Situație inedită în Liga 1 » Clubul își prezintă scuze fiindcă s-a „rătăcit” noul echipament: „Din cauza situației globale”

FCU Craiova va evolua în noul echipament abia peste câteva etape / Sursă foto: Facebook@ FCU Craiova
FCU Craiova va evolua în noul echipament abia peste câteva etape / Sursă foto: Facebook@ FCU Craiova

Articol de GSP - Publicat joi, 14 iulie 2022 17:21 / Actualizat joi, 14 iulie 2022 18:07

Cu doar câteva zile înainte de primul meci din noul campionat, FCU Craiova și-a înștiințat suporterii că echipa lui Marius Croitoru nu va beneficia, pentru moment, de noul echipament pentru acest sezon.

Situație inedită în fotbalul românesc. FCU Craiova nu va putea evolua duminică, în deplasarea de la Constanța, în noile haine comandate de club.

Motivul invocat de FCU? O livrare întârziată a celor de la Adidas, firma germană care îi sponsorizează pe alb-albaștri. Astfel, conform estimărilor oficiale ale celor de la FCU, fotbaliștii vor putea îmbrăca noul echipament cu „o întârzere de aproximativ 2-3 săptămâni”.

FCU Craiova își prezintă scuze fiindcă s-a „rătăcit” echipamentul

„Din cauza situației globale, echipamentul furnizat de firma Adidas pentru sezonul 2022/23 nu a putut fi livrat în timpul necesar. Precizăm faptul că am fost avertizați de reprezentanții Adidas încă de la momentul lansării comenzii

Prin urmare, acesta urmează să fie prezentat și pus la dispoziția echipei cu o întârziere de aproximativ 2-3 săptămâni. Menționăm că echipamentul pentru acest sezon este unul de top, și, cu siguranță, va fi cel mai frumos din Liga I”, se arată în comunicatul emis de alb-albaștri pe site-ul oficial

Șase firme sportive îmbracă echipele de pe prima scenă, iar Adidas și Nike au peste jumătate dintre cluburi. Pe lângă FCU Craiova, Adidas le mai sponsorizează și pe Sepsi, Petrolul și Universitatea Cluj.

VIDEO Adrian Mititelu îi atacă pe rivalii din Craiova: „Ne-au furat suporterii și sponsorii!”

Citește și alte știri de actualitate: 

Primul nume la care Mititelu s-a oprit pentru FCU Craiova, dacă va pierde și apelul: „Până la urmă, era o chestie caraghioasă”

Fotbalistul în care Becali își punea speranțele e aproape să plece de la FCSB » Decizie curioasă: l-a uimit pe Neubert la testele fizice!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
Ciheya
Ciheya  •  15 Iulie 2022, 17:50

Cam suspect că imediat cum a ieșit evazionistul din pușcărie au și dispărut banii pt echipament…

terranovaaa
terranovaaa  •  15 Iulie 2022, 17:44
Postat de kuba pe 15 Iulie 2022, 11:57

Banii nu se tin la banca, “investitorule”! Dar nah daca tu traiesti numai in vise!

Unde se tin covrigarule banii sub saltea? Oricine are nevoie de 10-15% lichiditati sa poata fie accesati oricand.

kuba
kuba  •  15 Iulie 2022, 11:57
Postat de terranovaaa pe 15 Iulie 2022, 08:54

Banii se tin la banca ghitane, din prost in penibil o tii.

Banii nu se tin la banca, “investitorule”! Dar nah daca tu traiesti numai in vise!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează