FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA 1948

CORESPONDENȚĂ GSP DIN SLOVENIA Zi plină pentru FCU Craiova: antrenament dimineață, meci seara + probleme cu un jucător

Craiova lui Adrian Mutu a avut azi dimineață un ultim antrenament înaintea primului meci-test din cantonament +49   FOTO
Craiova lui Adrian Mutu a avut azi dimineață un ultim antrenament înaintea primului meci-test din cantonament

Articol de , - Publicat sambata, 26 iunie 2021 12:12 / Actualizat sambata, 26 iunie 2021 12:40

Craiova lui Adrian Mutu a avut azi dimineață un ultim antrenament înaintea primului meci-test, cu Hajduk Split, partidă care se va juca de la ora 18:30.

  • Corespondență GSP din Slovenia

Fiind doar câteva ore până la meci, ședința de pregătire a fost una destul de scurtă, mai puțin solicitantă. 

Accent pe atac și faze fixe

După încălzire, Adrian Mutu a pus la punct ultimele detalii pentru faza de atac, testând în mare jucătorii pe care probabil se va baza diseară

De asemenea, „Briliantul” a trecut și în rol de pasator pentru Claudiu Bălan, golgeterul echipei din sezonul trecut. Pe final de antrenament și-a pus jucătorii să execute câteva faze fixe. 

+45 FOTO
  • FOTO: GSP

Din nou probleme cu Diallo

După două zile în care părea să fie în regulă, Bradley Diallo, fundaș francez de 30 de ani, a acuzat din nou probleme musculare. Așa că după partea de încălzire, stoperul s-a antrenat separat, cu preparatorul fizic Roberto Berruero, colaborator al lui Adrian Mutu și la naționala U21 a României. 

Gremsl testat o repriză

Meciul de azi va fi un test important pentru Armin Gremsl (26 de ani), portarul venit în probe la Craiova, după experiența de la SKN St. Pölten. Goalkeeperul austriac va apăra porta Craiovei timp de o repriză în partida amicală cu Hajduk Split, locul 4 în ultimul sezon din Croația.

Citește și alte știri despre FCU Craiova:

EXCLUSIV Adrian Mutu dezvăluie mesajul primit din închisoare de la Adrian Mititelu și recunoaște: „Și eu i-am cerut un lucru”

CORESPONDENȚĂ GSP DIN SLOVENIA Adi Mutu abia așteaptă derby-urile cu CSU și are un mesaj pentru rivala din oraș: „Va fi ceva extraordinar!”

FCU Craiova - AS Roma, amical de gală » Cum a ajuns Mutu la Mourinho și când se joacă meciul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
george.br
george.br  •  26 Iunie 2021, 16:30
Postat de jony_10 pe 26 Iunie 2021, 16:02

Știința din coceni :))))))

Urla ciuda-n tine, este?

jony_10
jony_10  •  26 Iunie 2021, 16:02
Postat de george.br pe 26 Iunie 2021, 13:31

O luam practic de la zero... multi jucatori noi, relatii de joc care trebuiesc stabilite, antrenor nou cu multe idei dar fara cine stie ce experienta, vom vedea ce va fi... Sper ca toate schimbarile si alegerile sa fie de bun augur! Munca, ambitie si multa minte!

Știința din coceni :))))))

1948
1948  •  26 Iunie 2021, 14:34

problema cea mai mare nu sunt jucatorii ci nerabdarea patronului.Mutu nu poate construi peste noapte o echipa care sa prinda un loc de play off,indiferent ce ar face. Sa nu uitam ca unuii jucatori noi na u mai jucat de perioade bune iar din cei ramasi unii sunt de proasta calitate.Deci trebuie timp, ceea ce sper ca s a inteles prin birouri. Sper ca Mutu sa mizeze pe aparare, e singura noastra sansa sa invingem timpul.Hai Stiinta! Hai Adi! Hai baietii

Vezi toate comentariile (6)
Comentează