FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

BREAKING NEWS Un jucător de la FCU Craiova, acuzat că a pariat la peste 50 de meciuri de pe un cont cu numele său: „L-am făcut pentru păcănele” + Mititelu: „Sunt stupefiat!”

Adrian Mititelu (55 de ani), patronul de la FCU Craiova
Adrian Mititelu (55 de ani), patronul de la FCU Craiova

Articol de - Publicat miercuri, 17 ianuarie 2024 17:24 / Actualizat miercuri, 17 ianuarie 2024 18:02

Un nou scandal lovește Liga 1. Un jucător de la FCU Craiova este cercetat pentru că a pariat online la peste 50 de meciuri, de pe un cont cu numele său. 

Dacă anul trecut fundașul Cosmin Achim (28 ani), fost jucător la FC Voluntari și Petrolul Ploiești, a primit o suspendare de un an și o amendă de 150.000 de lei din partea Comisiei de Disciplină și Etică FRF după ce s-a aflat că a pariat, inclusiv pe meciurile propriei echipe, un alt fotbalist este acum cercetat. Este vorba de Sorin Mogoșanu (31 de ani), al treilea portar al oltenilor. 

Crede că Mititelu a dat lovitura cu doi jucători aduși la FCU Craiova: „Cei mai promițători din Superliga”
FCU CRAIOVA
Crede că Mititelu a dat lovitura cu doi jucători aduși la FCU Craiova: „Cei mai promițători din Superliga”

Mogoșanu ar avea un cont chiar cu numele său la o agenție de pariuri și a pariat la peste 50 de meciuri, anunță prosport.ro. Portarul a dat o primă replică în care a recunoscut că avea cont la agenția respectivă, însă doar a pariat la „păcănele”, nu și pe evenimente sportive. 

Sorin Mogoșanu: „Eu știu că nu ai voie să pariezi, nu să nu ai cont!”

„Ăla a fost făcut pentru, zi… pentru păcănele. A fost o perioadă când am avut, pariuri sportive niciodată Am avut o perioadă, de mult timp, când am jucat la… nu foarte mult. Dar nu, nu, nu am pariat niciodată. Nu, nu există așa ceva (n.r. - să pariez 50 de meciuri). Nu, nu, nimic, pe nicio miză, nimic, nu, nu, nu. Eu știu că nu ai voie să pariezi, nu să nu ai cont! 

Un jucător de la FCU Craiova, acuzat că a pariat la peste 50 de meciuri de pe un cont cu numele său: „L-am făcut pentru păcănele” + Mititelu: „Sunt stupefiat!”
Sorin Mogoșanu, portarul celor de la FCU Craiova

Nu-mi aduc aminte când am făcut contul, nu prea mai știu. Nu am nicio problemă, a fost o dată, așa, dar nu există o problemă gravă, să fiu dependent, cred că la asta vă referiți, nu? A fost o de-asta, o excepție, o perioadă, s-a întâmplat atunci, o rătăcire așa, dar nu există să am probleme, să fiu vulnerabil, nici nu a mai fost cazul de atunci”, a spus Mogoșanu pentru sursa citată. 

Adrian Mititelu: „Sunt stupefiat”

Adrian Mititelu, patronul celor de la FCU Craiova, a reacționat la scurt timp după dezvăluiri, declarându-se șocat de ceea ce a făcut jucătorul său. 

Sunt stupefiat de ce aud. Dacă e adevărat, eu sunt şocat! Nu îmi vine să cred aşa ceva despre el. Este unul dintre cei mai serioşi băieți… Chiar îl lăudau toți că e profesionist, îl elogiau. Îmi părea rău că nu apără din cauza concurenței cu Gurău şi Popa! M-ați lăsat mască. Efectiv nu ştiu ce să mai zic. 

Dacă mă puneați să fac o listă cu toți cei 40 de fotbalişti, el era între primii 3 la seriozitate. Dar, ştiți cum e viața… Nu poți sta să vezi fiecare ce face. E prematur să vorbim despre măsuri, vedem ce dovezi vor exista, dacă totul e real. Dacă îmi ziceți că a şi recunoscut că are cont la pariuri…”, a declarat și patronul oltenilor

Citește și alte știri din Liga 1: 

ReSTART în Superligă » 10 întrebări majore într-un retur de foc: de la încrederea FCSB-ului la marea dilemă de la Dinamo
REVINE LIGA 1
ReSTART în Superligă » 10 întrebări majore într-un retur de foc: de la încrederea FCSB-ului la marea dilemă de la Dinamo
Ce se întâmplă cu Nana Antwi, jucătorul transferat de FCSB » Când se va alătura echipei și când își poate face debutul
FCSB
Ce se întâmplă cu Nana Antwi, jucătorul transferat de FCSB » Când se va alătura echipei și când își poate face debutul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (34)
nea_marin
nea_marin  •  18 Ianuarie 2024, 17:48
Postat de terra.nova pe 18 Ianuarie 2024, 15:39

Clovnii mei personali la datorie :)) scene eterne din Pagliacci la ferma de postaci

Ai papat ceva edi?

terra.nova
terra.nova  •  18 Ianuarie 2024, 15:39
Postat de george.br pe 18 Ianuarie 2024, 12:48

Este cu adevarat irecuperabil "Hilaret" asta!

Clovnii mei personali la datorie :)) scene eterne din Pagliacci la ferma de postaci

terra.nova
terra.nova  •  18 Ianuarie 2024, 15:32
Postat de nea_marin pe 18 Ianuarie 2024, 12:06

Acelasi coate qoale cu arfe de milionar :)))) nu te-ai saturat de minciunile tale Paunescule?

:)) cat de prost si hilar esti gigele sa imi spui doar cand iti faci curaj de un video call. Bla blaul nu ma intereseaza, babele de la banca de ieri sunt postacii clonati de azi :))

Vezi toate comentariile (34)
Comentează