FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Încă un transfer pentru Adrian Mutu » FCU Craiova a adus un jucător cu aproape 90 de meciuri în prima ligă din Belgia

Luana Rednic și  Francois Marquet
Luana Rednic și Francois Marquet

Articol de - Publicat miercuri, 18 august 2021 16:50 / Actualizat miercuri, 18 august 2021 17:23

După un start bun în Liga 1, FCU Craiova continuă campania de transferuri.

Nou promovata a anunțat astăzi transferul mijlocașului belgian Francois Marquet. Acesta a jucat în sezonul trecut în prima liga belgiană pentru formatia KV Oostende.

Fotbalistul în vârstă de 26 ani, are în palmares 86 de meciuri în prima liga belgiană, la echipe precum Standard Liege, Mouscron și Waasland-Beveren. În 2013, Francois Marquet a evoluat un meci la Standard Liege și sub comanda lui Mircea Rednic. A fost coleg cu George Țucudean.  

FCU Craiova l-a adus pe Francois Marquet

Francois Marquet este al cincilea fotbalist belgian din lotul lui FCU Craiova. Ceilalți sunt Jeremy Huyghebaert, William Baeten, Sekou Sidibe și Samuel Asamoah.

Fotbalistul a fost adus la FCU Craiova de Luana Rednic, fiica antrenorului Mircea Rednic. Din informațiile Gazetei Sporturilor, fostul internațional de juniori a semnat un contract valabil pentru un an, cu opțiune de prelungire pentru încă doi ani.

FCU Craiova s-a despărțit de Robert Răducanu

Atacantul Robert Răducanu (24 de ani), intrat în dizgrația ultrașilor din Peluza Sud după meciul cu Dinamo (1-0), nu mai face parte din lotul pregătit de Adrian Mutu. 

„Robert Răducanu și Fotbal Club Universitatea 1948 au ajuns la un acord pentru rezilierea contractului. Multă baftă pe viitor, Robert!”, se arată pe pagina oficială de Facebook a nou-promovatei.

În urmă cu 10 zile, ultrașii din Peluza Sud i-au transmis lui Robert Răducanu că nu vor să îl mai vadă la antrenamentele lui Adrian Mutu! Andrei Preda, unul dintre liderii galeriei, l-a avertizat pe atacant că nu are ce căuta la antrenamente, până nu își cere scuze pentru jignirile aduse unor spectatori în vârstă, aflați în tribunele arenei „Ion Oblemenco" la meciul cu Dinamo, disputat pe 26 iulie, în etapa a 2-a.

Conducerea clubului a reacționat imediat sub impulsul momentului și a anunțat că Robert Răducanu nu se mai antrenează cu echipa după meciul cu Dinamo, din motive disciplinare, iar acum a anunțat încetarea contractului.

FCU Craiova - bursa transferurilor

  • Antrenor: Adrian Mutu (nou)
  • VENIRI: Bauza (Csikszereda), Machado (Oliveirense), Asamoah (Sint-Truiden), Bagayoko (liber), Kovacici (NK Lokomotiva), Gajici (Vozdovac), Gremsl (St. Polten), Hugo Vieira (liber), Vlad Achim (liber), Sekou Sidibe (FC Emmen), Van Durmen (Mouscron), Sorin Bușu (liber), Terell Ondaan (Grenoble), Francois Marquet (KV Oostende)
  • REVENIRI: R. Tudor (Alexandria), Botia (Corona)
  • PLECĂRI: Gugu (U Cluj), Anghelina (Chiajna), Ad. Voicu (Chiajna), Zimta (liber), D. Ispas (U Cluj), Luboya (liber), Ciolacu (liber), V. Munteanu (liber), Cacheiro (liber), C. Cristea (liber), Git (U Cluj), Diakite (liber), Taborda (liber), R. Tudor (liber), Boția (liber), Stoenac (Poli Iași), Cristiu (liber), Robert Răducanu.

VIDEO

Citește și: 

CSA Steaua a adus un fotbalist de la FCU Craiova! E omul pentru care Mutu a insistat

„Ești un antrenor șmecher?” » Adrian Mutu, luat prin surprindere în conferință. Ce răspuns a dat „Briliantul”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
flosud97
flosud97  •  18 August 2021, 18:15
Postat de Moise Tiberiu-Cristian pe 18 August 2021, 17:46

mai are sa l aduca pe mircea rednic.

Du-te néné cu expiratu Ala, ai da clasa Mutu

flosud97
flosud97  •  18 August 2021, 18:14
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Ha ha ha

1033822923314255
Moise Tiberiu-Cristian  •  18 August 2021, 17:46

mai are sa l aduca pe mircea rednic.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează