FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - CSU CRAIOVA 1-2

Cum a schimbat Ivaylo Petev soarta derby-ului cu FCU Craiova: „Asta am făcut la pauză”

Articol de - Publicat duminica, 10 martie 2024 23:30 / Actualizat luni, 11 martie 2024 00:42

Ivaylo Petev, antrenorul CSU Craiova, a explicat cum i-a făcut pe elevii lui să întoarcă soarta meciului cu FCU Craiova, 2-1.

Bulgarul s-a declarat nemulțumit de prestația din prima repriză, iar la pauză a avut un discurs care a schimbat soarta partidei, elevii lui marcând două goluri.

Mihai Rotaru a intervenit imediat după victoria în fața lui Mititelu: „Nu e ironie!” + pe cine laudă: „E fabulos!”
FCU Craiova - CSU Craiova 1-2
Mihai Rotaru a intervenit imediat după victoria în fața lui Mititelu: „Nu e ironie!” + pe cine laudă: „E fabulos!”

Concluziile lui Ivaylo Petev după FCU Craiova - Universitatea Craiova

„În prima repriză am făcut o greșeală și am luat gol. În partea a doua am făcut anumite corecții și cred că am jucat mai bine. Am marcat două goluri și puteam să mai înscriem, dar nu am reușit. Sunt fericit că am câștigat, îi felicit pe jucători și pe fani. Am meritat cele trei puncte. Trebuie să ținem cont și de calitatea adversarului, ne-a pus probleme în anumite momente.

Ce am spus la pauză? Nu voi dezvălui. Dar pot spune că jucătorilor, în prima parte, le-a lipsit ambiția. Vă pot spune ceva. Le-am spus jucătorilor că mai avem 45 de minute și putem marca două, trei sau patru goluri. Dar trebuie să jucăm cum am făcut-o în precedentele partide!

Mă îngrijorează că luăm goluri, dar sper să se termine seria ”, a spus Ivaylo Petev la OrangeSport.

După ce am marcat și primul gol a fost altfel meciul. Vă dați seama că este și o presiune. Chiar dacă nu am făcut o primă repriză bună, în a doua repriză ușor, ușor ne-am revenit. Suntem acolo. Urmează un meci foarte greu cu CFR Cluj, mergem la victorie, vrem să luăm fiecare meci în parte. Le mulțumim fanilor, au fost incredibili, ne-au susținut din primul minut, le dedicăm victoria lor.

- Alexandru Mitriță

VIDEO. Coregrafia afișată de galeria lui FCU Craiova înaintea meciului cu Universitatea Craiova

Citește și:

Fază controversată în derby-ul Craiovei: CSU a cerut penalty la Mitriță! De ce nu a intervenit VAR
FCU CRAIOVA - CSU CRAIOVA 1-2
Fază controversată în derby-ul Craiovei: CSU a cerut penalty la Mitriță! De ce nu a intervenit VAR
Pe cine a remarcat MM Stoica în derby-ul Craiova: „Înainte cânta la pian, acum l-a cărat. Acolo s-a făcut diferența”
FCU CRAIOVA - CSU CRAIOVA 1-2
Pe cine a remarcat MM Stoica în derby-ul Craiova: „Înainte cânta la pian, acum l-a cărat. Acolo s-a făcut diferența”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dandana
dandana  •  11 Martie 2024, 05:33

Pete este un antrenor de duzină! Aseară nu modificările au făcut diferența, și sa recunoaștem. Mitriță a făcut totul cu acel gol. Nu poate nici băiatul asta să-i care meci de meci. Câmpanu este un jucător foarte bun dacă ști să-l pui unde trebuie și cum trebuie. Câmpanu este peste Bairam care este o umbră. Dacă da goluri, este doar pentru ca joaca non stop, pe când uni foarte buni stau pe bancă. Asta a făcut rotaru la Craiova, iar Pete nu a reușit sa nu mai fim dependenți de acești jucători inutili. Eu cred ca un Câmpanu trebuie pus pe partea aceea sa mai facem pericol și pe acolo. Deja toate echipele știu ca pericolul este pe partea lui Mitriță. Nu avem valoare frate, ne mândrim ca batem unica care ia bătaie de la toți. Nu se știe dacă mai rămân în liga 1-a, dar totuși ne lăudăm. Aduceți un antrenor care sa facă legea la echipă, iar cei care nu joaca să-i scoată permanent din joc. Noi ne mințim cu valoarea, ca valoare suntem sub Unica dacă ma întrebați. Aia chiar au câțiva jucători talentați, noi îl avem pe Mitriță și cam atât. Câmpanu nu poate sa arate ce poate, atâta timp cât patronul are preferați, este foarte greu sa își revină Craiova. În apărare zici ca suntem la liga a 4-a, și nu înțeleg frate. Care este problema lor? Petev ăsta chiar nu - i învață nimic? Eu încă mai cred ca trebuie adus Șumudică sau Rădoi fără sa ne gândim.. Craiova va ajunge campioană doar când scapă de acest patron, cu el nu se poatesa facem nimic notabil.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează