Articol de - Publicat luni, 11 decembrie 2023 15:32 / Actualizat luni, 11 decembrie 2023 16:30

Adrian Mititelu, finanțatorul FCU Craiova, a vorbit din nou despre contractul cu Yassine Bahassa (31 de ani, extremă stânga).

Vedeta oltenilor este în vizorul lui Gigi Becali, care spunea în noiembrie că îl poate aduce gratis. Și acesta își poate îndeplini planul.

După ce M'Sendo Kololo, agentul mijlocașului francez spunea că „Am semnat un an plus încă un an cu domnul Mititelu, astfel că al doilea an, 2023-2024, a fost activat de FCU din noiembrie 2022”, Adrian Mititelu vine acum cu o altă teorie.

Baba Alhassan a făcut vizita medicală la FCSB » GSP are cifrele transferului
FCSB
Baba Alhassan a făcut vizita medicală la FCSB » GSP are cifrele transferului

Anunțul lui Adrian Mititelu în privința lui Yassine Bahassa

Contractul cu Bahassa e până în vară. Dar eu sper să ne înțelegem cu el. Suntem în negocieri cu el pentru prelungire. Bahassa e important pentru noi și încercăm să ajungem la un acord. Eu zic că ne vom înțelege”, a spus Adrian Mititelu, potrivit Prosport.

Cu FCSB l-am sacrificat pentru că antrenorul a preferat să joace cu jucător pentru regula U21 în stânga. Planul era ca ei să obosească în prima repriză și apoi să îi bage pe cei mai buni în repriza a doua. Dar cum totul a mers bine din prima, s-a schimbat tactica.

- Adrian Mititelu

Gigi Becali în noiembrie: „Pot să-l aduc gratis pe Yassine Bahassa la FCSB”

Patronul FCSB a declarat pe 6 noiembrie, cu 6 zile înaintea meciului direct cu FCU Craiova, de pe Arena Națională, că vrea să îl transfere în vară pe Yassine Bahassa, francezul din atacul formației din Bănie.

„M-am interesat și am aflat niște lucruri despre Bahassa. Pe Bahassa pot să îl iau la FCSB liber de contract în vara anului viitor. De ce să mai plătesc bani pe el dacă l-aș putea lua liber de contract? Dar, hai că nu vreau să mai vorbesc de fotbaliștii lui Mititelu chiar în săptămâna meciului dintre noi. Nu vreau să mă cert cu Mititelu, dar eu așa am aflat despre Bahassa. Am aflat că la vară rămâne liber de contract, iar acum, în iarnă, intră în ultimele șase luni de contract acolo, la Mititelu", a declarat Gigi Becali.

Răsturnare de situație! Fotbalistul de la FCU Craiova dorit de Becali poate ajunge gratis la FCSB
Yassine Bahassa // foto: Imago

Adrian Mititelu Jr. era sigur: „Yassine Bahassa nu pleacă gratis la FCSB”

În replică, după declarațiile lui Becali, Adrian Mititelu Jr. spunea că oltenii vor să-i prelungească înțelegerea fotbalistului francez.

„Nu e posibil acest lucru (n.r. ca Yassine Bahassa să plece gratis la FCSB, în vară). Noi putem să-i propunem o nouă ofertă, momentan nu e în ultimele șase luni de contract. 

700.000 de euroeste cota de piață a lui Yassine Bahassa, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Până la urmă, fiecare își dorește să ia jucători. Eu spun că Bahassa va fi jucătorul nostru. S-a mai scris și de Bauza, sunt aberații. Mai mult de jumătate din acea listă nu-și termină contractul la vară. Normal, este un jucător care face diferența, fiecare echipă și l-ar dori, dacă ar putea. Pentru orice jucător există o sumă corectă. Așa cum prețurile jucătorilor la FCSB sunt foarte înalte, așa sunt și la Craiova. Nu la nivelul acela, puțin mai joase.

2 goluriși 3 pase de gol are Bahassa în 18 meciuri în acest sezon

Orice jucător care vine la Craiova sau FCSB are deja cota mai mare. La FCSB dacă înscrii două goluri îți crește cu 1 milion de euro cota", a spus Adrian Mititelu Jr

Bahassa a venit la FCU Craiova în vara lui 2022. A adunat pentru olteni 7 goluri și 11 pase de gol, în 60 de partide.

VIDEO Gigi Becali, despre noile transferuri: „Vreau să dea probă la locul de muncă”

Citește și:

Gigi Becali și-a pierdut răbdarea: „Am fost idiot. Dar să nu mai credeți că mă păcăliți cu ciorbe reîncălzite”
FCSB
Gigi Becali și-a pierdut răbdarea: „Am fost idiot. Dar să nu mai credeți că mă păcăliți cu ciorbe reîncălzite”
Ce urmează la FCSB: un club din Superligă vrea doi jucători + Alt titular e în pericol
FCSB
Ce urmează la FCSB: un club din Superligă vrea doi jucători + Alt titular e în pericol

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”