FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Februarie de foc în Superliga » Serie infernală pentru trupa lui Neagoe

Articol de - Publicat joi, 26 ianuarie 2023 16:40 / Actualizat joi, 26 ianuarie 2023 16:43

Pentru Universitatea Craiova, Hermannstadt, sâmbătă, e ultimul adversar așa-zis accesibil înaintea unei serii infernale: cu Farul, locul 2, cu CFR, campioana și noul lider al SuperLigii, și cu FCSB.

Cât de important era ca Universitatea să puncteze la Botoșani se deduce cel mai bine din programul infernal care-o așteaptă în februarie. Cu o singură excepție, FC Voluntari, la finalul lunii (25 februarie), numai adversari unul și unul:

  • 6 februarie: Oltenii joacă la Ovidiu împotriva Farului, locul 2 în acest moment. Nici constănțenii n-au început bine anul, 0-3 cu CFR, dar acasă sunt favoriți.
  • 11 februarie: Duel în Bănie cu CFR, campioana en titre și noul lider al SuperLigii. Clujenii au plecat în noul an ca din pușcă și sunt cu moralul sus.
  • 18 februarie: Adversar, FCSB. În deplasare. Roș-albaștrii lui Gigi Becali nu sunt în cea mai bună dispoziție, dar, foarte important, câștigă. La Sibiu, cu Hermannstadt, le-au ajuns o prestație mediocră și un gol pentru a-și adjudeca toate punctele puse în joc.

În tur, din aceste dueluri, CSU a ieșit onorabil: 4-3 cu Farul, la Severin, 0-2 contra CFR-ului, în Gruia, și 2-1 cu FCSB, pe "Ion Oblemenco". Dar antrenorul de atunci, Mirel Rădoi, e istorie, căpitanul Nicușor Bancu va lipsi de data aceasta, accidentat, iar startul în noul an a fost ratat.

Și mai e problema noului antrenor! La eșecul de la Botoșani, Eugen Neagoe a stat în tribună, fiindcă nu și-a rezolvat litigiul cu fostul club, U Cluj. Speră s-o facă săptămâna aceasta, altfel îi va conduce pe juveți de pe telefon și sâmbătă, cu FC Hermannstadt.

6 puncteavans are CSU Craiova, poziția a 5-a, față de locul 6, ultimul de play-off, ocupat în acest moment de Sepsi. De liderul CFR o despart 9 puncte

Ovidiu Dănănae, fost jucător la FCU Craiova, a vorbit despre litigiul câștigat împotriva CS Universității Craiova: „CSU era intangibilă atunci”

Rotaru, decizie dură în cazul jucătorului care stătea pe telefon în timpul meciului: „O pată neagră pentru club! N-are nicio scuză”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  26 Ianuarie 2023, 17:13

Aurele ...acum serios vorbesc ...noi ne am propus titlu ...daca nu luam 7 puncte din cele 3 meciuri pe care le spui tu in articol de ce sa mai mergem in Europa ?...ca sa pierdem calificarea in fata unei echipe de valoarea lui Beer Sheva ?...mai bine ne pregatim pentru 2024...si asa mai departe ...la anul si la multi ani !

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  26 Ianuarie 2023, 16:59

A.B. loveste din nou ...el ca un locuitor al Bucurestiului fcsb ist de mic ...care nu ne suporta pe noi oltenii crede ca noi suntem ciuca batailor iar fcsb ul si satelitii sai sunt mult mai buni ca noi ...eroare... bai, Botezatu ...infernal o sa fie pentru voi ...noi suntem U Cv ...cea mai buna echipa din lume...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează