FOTBAL  »  Superliga  »  CONFERINŢĂ FRF

Federalii l-au interzis pe oficialul Ştiinţei prezent la conferinţă: "N-aveţi voie să vorbiţi!"

Articol de GSP - Publicat luni, 10 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 10 octombrie 2011 14:43

Conferinţa de presă comună a FRF şi LPF de azi, ora 12:00, cu tema dezafilierii Universităţii a debutat cu un mic incident. După o scurtă introducere, secretarul Ligii, Valentin Alexandru, a observat că în sală se află alături de jurnalişti şi un oficial al Craiovei, vicepreşedintele Vlad Roşca.

Alexandru şi-a întrerupt discursul pentru a-i transmite olteanului că nu are voie să participe la conferinţă. "Domnilor jurişti, e corect ca un reprezentant al Craiovei să fie prezent? Sigur nu se va putea abţine şi va interveni în discuţie. Totuşi, e conferinţa noastră. Cei de la Craiova să organizeze şi dînşii una dacă vor şi să ne anunţe", a spus Vali Alexandru.

A intervenit apoi secretarul general al Federaţiei, Adalbert Kassai, care i-a propus o soluţie de compromis lui Roşca: "Puteţi să rămîneţi în sală, dar n-aveţi voie să interveniţi în vreun fel în discuţie pe tot parcursul conferinţei. Este un punct de vedere oficial al nostru, nu o dezbatere".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
cmandita
cmandita  •  12 Octombrie 2011, 23:27

pai si banii??? sa dea despagubiri craiovei pt.jucatori timpul pierdut si toate cele

vali_wpc
vali_wpc  •  10 Octombrie 2011, 20:28

Aceasta mascarda ar cam trebui sa inceteze ,federatia de fotbal sa dea o hotarire de anulare a desafilierii clubului oltean .

fann_liverpool
fann_liverpool  •  10 Octombrie 2011, 18:55

conducatorii Federatiei si ai Ligii trebuie sa inteleaga ca ei sunt platiti din contributia acestor cluburi de fotbal, ei sunt angajatii cluburilor ca totul sa se deruleze in conditii normale si legale. ei se cred sefii fotbalului si nu sunt decat niste prosti parveniti.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează