FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - STEAUA 2-0

Federaţia contraatacă! Andrei Vochin îl critică dur pe Reghecampf: "Ce să mai înţeleagă şi domnul Becali?"

Articol de GSP - Publicat luni, 18 aprilie 2016 12:49

Andrei Vochin, în prezent consilier al preşedintelui FRF Răzvan Burleanu, a comentat prestaţia Stelei din ultimele meciuri şi l-a criticat dur pe Laurenţiu Reghecampf, amintindu-i că nu le-a dat voie jucătorilor la turneul echipei divizionare în iarnă.

Mai jos, o parte din comentariul lui Andrei Vochin în editorialul de astăzi din Gazeta Sporturilor:

"Dar ceea ce chiar nu pot să înţeleg e cum această echipă care a beneficiat de toţi jucătorii astă-iarnă, interzicându-le participarea în turneul din Antalya, de cele mai mari investiţii, de cele mai moderne metode de pregătire n-a putut să se impună în faţa uneia care l-a trimis pe Alibec în mediul ăla prăfuit de la echipa naţională, ca să joace cu „bucătarii” de Beroe, Kutaisi, Chişinău. Ce să mai înţeleagă şi domnul Becali?"

Citeşte aici tot editorialul acid al lui Andrei Vochin

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (37)
noelstoica
noelstoica  •  19 Aprilie 2016, 12:03

De ce nu sunteti obiectiv si nu mentionati faptul ca dincolo de momentul slab al echipei, au fost momente decisive de arbitraj prin neeliminarea lui Alibec , anularea unui gol valabil, neacordarea in mai multe randuri a loviturilor de colt, e.t.c.! Cum s-ar fi exprimat Astra in 10 oameni somnule Vochin?

daweroirl
daweroirl  •  18 Aprilie 2016, 17:13
Postat de ovina2016 pe 18 Aprilie 2016, 17:12

Nu se poate-au revenit cornutele dupa umilinta cu astralii, pai va plateste gigi in stejari rosii furati din padurea baneasa de acum inainte, crestineste de-a dreptul

pai daca voi mai aveti tupeu dupa 4-1 ,noi de ce nu am avea la 2-0 ?ia cauta barda din ochi !:))

ovina2016
ovina2016  •  18 Aprilie 2016, 17:12

Nu se poate-au revenit cornutele dupa umilinta cu astralii, pai va plateste gigi in stejari rosii furati din padurea baneasa de acum inainte, crestineste de-a dreptul

Vezi toate comentariile (37)
Comentează