FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

Federația pe butuci! Deși susține că „suntem stabili financiar”, Burleanu a trimis un mail intern devastator pentru angajați

Articol de GSP - Publicat joi, 02 iulie 2020 13:32 / Actualizat joi, 02 iulie 2020 13:39

Starea de urgență s-a terminat, campionatul s-a reluat, însă Federația Română de Fotbal continuă să păstreze diminuate salariile angajaților săi. În cursul zilei de ieri, pe 1 iulie, toți salariații de la Casa Fotbalului au primit un mail, în care li s-a transmis că vor avea câștigurile tăiate cu 20% și pe luna iulie.

Decizia a provocat nemulțumire în rândul subalternilor lui Răzvan Burleanu, mai ales că, într-o primă fază, FRF anunțase că va lua această măsură doar pentru două luni, aprilie și mai. Ulterior însă, și-a notificat angajații că și pe luna iunie programul de lucru e redus de la 5 la 4 zile, implicit și salariul, după care, a prelungit scăderea și pentru luna în care ne aflăm acum. Într-o declarație publică pe care a avut-o în urmă cu aproape o lună, șeful de la Casa Fotbalului, susținea că "FRF e stabilă financiar".

Același Răzvan Burleanu n-a fost foarte coerent atunci când s-a referit la ajutorul pe care UEFA a anunțat că îl va acorda tuturor federațiilor, pentru a susține fotbalul din toate țările în lupta cu efectele negative produse de pandemia cu Coronavirus. 4,3 milioane de euro e suma care va fi atribuită tuturor federațiilor naționale.

Burleanu n-a contestat suma, însă a contrazis comunicatul oficial al forului de la UEFA: „Nu există un program cu bani pentru pandemie, ci sumele respective sunt folosite de UEFA pentru amânarea Campionatului European”. În plus, Burleanu a spus inițial că „n-am primit nici un ban”, după care a recunoscut că în conturile FRF „au intrat până la acest moment 400.000 de euro”. Până acum, nici unul dintre cluburile de fotbal n-a încasat vreo sumă din partea FRF, în cadrul acestui proiect al UEFA.

Bugetasem pentru acest an, din ticketing, 1,5 milioane de euro, dar rămâne să vedem cât din acest target vom îndeplini. Avem pierderi și din nevalorificarea drepturilor de imagine pentru amicalul cu Anglia, care nu s-a mai jucat în luna iunie.
Răzvan Burleanu

Balaj rupe tăcerea: „Gică Popescu nu a pierdut alegerile FRF, ci i-au fost FURATE! Sunt persona non grata pentru Burleanu”

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Cristi Borcea: „La Jilava făceam duș 200 de persoane într-o singură oră. Acolo am lucrat la centrala termică și am dat cu mopul pe holuri”

EXCLUSIV Dezvăluire incredibilă făcută de Borcea: „Cum l-am vândut pe Ștefan Radu: Giovanni a adus o ofertă falsă de la AS Roma!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  02 Iulie 2020, 15:15

Cati bugetari cunoasteti sa le fie taiate salariile pe perioada pandemiei? Cu toate ca multi dintre ei chiar nu au muncit absolut deloc. Doar sectorul privat au avut de suportat astfel de cazne.

remarque
remarque  •  02 Iulie 2020, 14:10

dar ce credeati? Ca vin banii fara circ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează