FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV

Felgueiras ar agrea un transfer la Steaua: "Vreau să rămîn în România!"

Mario Felgueiras ar vrea să continue în Liga 1
Mario Felgueiras ar vrea să continue în Liga 1

Articol de - Publicat luni, 21 mai 2012 00:00 / Actualizat luni, 21 mai 2012 19:16

Portarul braşovenilor, Mario Felgueiras, spune că are mai multe oferte, dar că ar prefera să continue în Liga 1


- Mario, ce impresie ţi-a lăsat primul tău an în Liga 1?
- Aveţi un campionat echilibrat. Am observat că patronii apar mult mai des la TV decît în Portugalia. Asta este o sabie cu două tăişuri, poate aduce lucruri bune dar şi lucruri negative.

- A fost cel mai bun an din cariera ta?
- A fost un an minunat pentru mine, dar putea fi şi mai bine. Întotdeauna vreau mai mult. Îmi doresc să joc la o echipă care să se lupte la cupele europene unde să pot progresa ca valoare şi să acumulez experienţă. Cel mai mult mă bucur că, din 2008 încoace, a fost primul sezon în care să nu fi suferit vreo accidentare şi îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru asta.

- Ce planuri ai din vară? Steaua s-a interesat de tine...
- Agentul meu mi-a spus că am ceva oferte, atît din Liga 1 cît şi din afară. Nu vreau să vorbesc de o echipă anume. E mai complicat, am încă un an de contract cu Braga. Voi discuta cu oamenii de acolo pentru a găsi o soluţie avantajoasă pentru fiecare. Braga e o echipă mare, e dificil să apăr acolo. Eu cred că aş putea, dar cîteodată e nevoie de noroc.

- Speri să fii convocat vreodată la naţionala Portugaliei?
- E greu, sunt mulţi portari valoroşi, cu experienţă. Contează să joci la o echipă cu peformanţe. Sper ca într-o zi să fiu în lotul "naţionalei", dar acesta este un vis, nu un obiectiv.

- Cum vezi Portugalia la EURO 2012?
- Echipa are toate atuurile să cîştige turneul, dar trebuie să aibe şi noroc, ca orice lucru din viaţă. Le urez băieţilor baftă şi sînt sigur că vor face o performanţă bună în această vară!

Mario Felgueiras (25 de ani) a făcut junioratul la Sporting Lisabona, dar a debutat în prima ligă portugheză în lotul Bragăi, în 2008. A apărat în 2010 în ambele manşe ale preliminariilor Champions League, cu Celtic Glasgow (4-2) la general. Nu s-a impus la Braga şi a fost împrumutat în fiecare sezon: la Vitoria Setubal, Rio Ave şi Braşov.

"Super Mario" este singurul jucător din Liga 1 care a bifat toate minutele în sezonul 2011-2012

"În copilărie am început fotbalul ca atacant. Îmi plăcea mult să dau goluri. Eram grăsuţ şi am fost trecut în poartă."
Mario Felgueiras, portar Braşov

Citeşte şi: Negociază şi cu Felgueiras! » Steaua a început campania de transferuri

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
vasglo
vasglo  •  21 Mai 2012, 21:09

Bai, pseudojurnalistii lu' peshte, Cufuristii au castigat titlul si voi vorbiti numai de Steaua!? Cum este posibil asa ceva??!!...:)))

olteanftw
olteanftw  •  21 Mai 2012, 21:06

INTRATI AICI SI VOTATI PETITIA *JUSTITIE PENTRU CRAIOVA*NU UITATI SA VALIDATI VOTUL PRIN E-MAIL ://www.petitieonline.ro/petitie/35959059

imperator
imperator  •  21 Mai 2012, 19:36
Postat de terminatorul2 pe 21 Mai 2012, 19:24

Ai vazut ce gol a luat acum citeva min. Felgueiras ? Gen Tătărusanu !

Se mai intamplä , numai cä Tätä ia cam din toate pozitiile !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează