FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

"Felină" din Brazilia pentru Oţelul Galaţi » Marquinhos a semnat pe 4 ani!

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 februarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 01 februarie 2013 13:07

Oţelul Galaţi l-a transferat astăzi pe Marcus Vinicius Vidal Cunha " Marquinhos", care a semnat un contract pe 4 ani cu fosta campioană a României.

Marquinhos devine astfel primul jucător care ajunge la Galaţi după semnarea parteneriatului cu firma de impresariat PM Foot, una dintre cele mai importante firme de acest gen din America de Sud. Jucătorul a fost transferat de la Parana Clube, din liga a doua braziliană, are 20 de ani şi joacă pe postul de mijlocaş central, avînd însă competenţe de a presa şi în flancuri.

Marquinhos este un fost titular al selecţionatei Under 15 a Braziliei şi unul dintre tinerele talente cu mare potenţial din Brazilia.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
new_philips
new_philips  •  01 Februarie 2013, 16:06

sa vina si curelea si inca 2 fundasi:unul dreapta si unul central si avem echipa chiar buna.de antrenor nici nu mai vorbesc;). hai otelul!

theopalas
theopalas  •  01 Februarie 2013, 15:50

Bine ai venit !

rossonero9
rossonero9  •  01 Februarie 2013, 15:33

Pare un playmaker talentat pentru nivelul Ligii I. Bafta!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează