FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Fenta

Articol de - Publicat vineri, 21 decembrie 2007 00:00

Giovanni şi Victor Becali au fost "săriţi" de Pădureanu şi de Sabău la negocierile cu Benfica pentru Sepsi, pierzînd astfel un comision gras

Transferul lui Laszlo Sepsi (21 de ani) a declanşat războiul între oficialii Gloriei Bistriţa şi fraţii Becali. Ce s-a întîmplat? Giovanni şi Victor sînt furioşi pe ardeleni pentru că aceştia nu i-au chemat, în calitate de agenţi ai jucătorului, la negocierile cu lusitanii purtate săptămîna trecută la Lisabona şi la care au luat parte doar antrenorul Ioan Ovidiu Sabău şi preşedintele Jean Pădureanu.

Impresarii au ratat astfel un comision important, de ordinul sutelor de mii de euro, pe care l-ar fi putut cere portughezilor pe lîngă suma oficială de transfer, 1,8 milioane de euro. În acest caz, ei vor trebui să se mulţumească cu numai 10 la sută din salariul pe 6 luni al lui Sepsi, atît cît mai au contract de reprezentare cu fotbalistul. Internaţionalul de tineret va încasa 150.000 de euro în jumătate de an, astfel că procentul ce le revine este unul modest: 15.000 de euro!

Şefii clubului ardelean neagă intenţia de a-i păcăli pe agenţi: "Benfica l-a ochit pe Sepsi prin intermediul unei firme din Spania, angajată de Camacho. Era normal ca doar impresarii spanioli să participe la tratative". Totodată, surse autorizate afirmă că nici portughezii nu i-au dorit la discuţii pe fraţi, speriaţi de comisioanele mari pe care aceştia le-au solicitat cu alte ocazii. Aflat încă la Lisabona, Pădureanu nu-şi reproşează nimic: "Am procedat aşa cum trebuie atît pentru jucător, cît şi pentru club. Vreau să se ştie că toată viaţa am fost un om corect şi corect voi muri".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează