FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

Varela, la un pas de revenirea în Liga 1: „Vă spun în premieră, două săptămâni am muncit la transfer”

Fernando Varela (34 de ani), stoperul lui Răzvan Lucescu de la PAOK, a fost principala țintă a celor de la Universitatea Craiova în iarnă. Fostul jucător de la Vaslui și FCSB NU va veni în Bănie.
Fernando Varela (34 de ani), stoperul lui Răzvan Lucescu de la PAOK, a fost principala țintă a celor de la Universitatea Craiova în iarnă. Fostul jucător de la Vaslui și FCSB NU va veni în Bănie.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 ianuarie 2022 19:50 / Actualizat miercuri, 19 ianuarie 2022 23:05

Fernando Varela (34 de ani), stoperul lui Răzvan Lucescu de la PAOK, a fost principala țintă a celor de la Universitatea Craiova în iarnă. Transferul fostului jucător de la Vaslui și FCSB a picat în cele din urmă.

Informația a fost dezvăluită în această seară de Mihai Rotaru, patronul lui CSU Craiova. 

Iordănescu și Burleanu au bătut palma! Federația pregătește contractul » Când ar putea fi prezentat + cum i-a enervat Boloni pe șefii FRF
SELECȚIONER
Iordănescu și Burleanu au bătut palma! Federația pregătește contractul » Când ar putea fi prezentat + cum i-a enervat Boloni pe șefii FRF

Fernando Varela, dorit de CSU Craiova

„Vă spun în premieră acum. Varela a fost principala țintă a noastră în această iarnă. Am muncit două săptămâni la acest transfer. Din păcate, nu s-a putut rezolva. PAOK a fost de acord, dar, din nefericire, mutarea a picat. Nu din rațiuni financiare, nu pot să vă spun de ce”, a declarat Rotaru în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Varela a bifat 16 partide la PAOK în actuala stagiune. În Grecia a ajuns în 2016, de la FCSB, pentru 1,4 milioane de euro.

Laurențiu Reghecampf, antrenorul CS Universității din prezent, l-a antrenat pe Varela la FCSB, club pentru care fundașul central din Capul Verde a evoluat între 2013 și 2016. În Liga 1, Varela a mai jucat pentru FC Vaslui (2012/13).

8 trofeeare Varela în palmares, între care două titluri la FCSB (2014, 2015) și un campionat cu PAOK (2019)

1 milion de euroe cota de piață a lui Varela, conform Transfermarkt

BURSA TRANSFERURILOR LA CSU CRAIOVA

  • ANTRENOR: Laurențiu Reghecampf (confirmat)
  • VENIRI: -
  • REVENIRI: L. Popescu (Poli Iași), Marieș (Poli Iași)
  • PLECĂRI: M. Roman II (FC Botoșani), L. Popescu (FC Brașov), M. Bălașa (Sepsi)

Citește mai multe știri de actualitate:

Ultimul transfer al CFR-ului, motiv de conflict între Becali și MM? „Am o problemă”

Adrian Mititelu Jr., discurs furibund: „De dragul banilor s-au dus la Steaua Armatei și la CSU! Susțin cu nerușinare că ele sunt continuatoarele”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
336378437189884
Malus Dacus  •  20 Ianuarie 2022, 12:48

Poate.l semneaza Calu pe ultima suta. Sau chiar fsbc

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  20 Ianuarie 2022, 12:07

Se pare ca strategia rămâne neschimbata - azi reîncepe campionatul și suntem singurii care am dormit în post.. Celelalte echipe și-au analizat atent situația și s-au întărit, sunt mai puternice. Noi asteptam sa pierdem 2-3 meciuri sa aflam ca stam foarte prost, îl alungam pe Reghe, luam 1-2 jucători refuzati de toți, gen Fedele sau Mamut, îl renumim pe Papura principal și vom povesti cât de grozavi vom fi la anul.

wrx.
wrx.  •  20 Ianuarie 2022, 10:29
Postat de potec pe 20 Ianuarie 2022, 10:18

Cap ai , minte ce iti mai trebuie. Bine, la tine nu e nici o surpriza,asta esti, mai cu probleme. Problema la tine e ca tie iti si place sa fi asa ,nu vrei sa te faci bine. Urarea sa te faci bine nu are sens la tine, sa nu fie prea tirziu cind vei dori tu

Bravo Coteț, dă inainte! :)))) Fa-ți norma, sa nu iei banuții degeaba de la rotarel.....

Vezi toate comentariile (22)
Comentează