FOTBAL  »  Superliga  »  FCM TG. MUREŞ - DINAMO 2-6

Festivalul de goluri înlesnit chiar de adversari? » Flavius curăţat!

Flavius Moldovan, Moldovan, FCM Tîrgu-Mureş, Andrei Cristea, Cristea, Dinamo
Flavius Moldovan, Moldovan, FCM Tîrgu-Mureş, Andrei Cristea, Cristea, Dinamo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 august 2010 00:00

Moldovan a fost acuzat de blat cu Dinamo şi dat afară de la Tîrgu Mureş

Nu doar întîlnirea cu U Cluj, de runda viitoare, stîrneşte suspiciuni în privinţa corectitudinii cu care îşi apără şansele rivalele "cîinilor". Vizată este şi partida cîştigată de Dinamo sîmbăta trecută, 6-2 la Tîrgu Mureş.

Chiar conducerea clubului ardelean a avut dubii în ceea ce priveşte evoluţia anumitor elevi ai lui Falub, primul "executat" fiind Flavius Moldovan. Fundaşului de 34 de ani i-a fost reziliat contractul, fiind acuzat că a greşit la 3 dintre golurile "cîinilor"!

„Cine gîndeşte că am fost blat e un mare prost! Ar trebui luat DVD-ul meciului cu Dinamo şi văzut cum a jucat echipa, nu doar un jucător. Mi se pare că a fost schimbat alt fundaş la pauză, nu eu. Plus că pînă acum eram cel mai bun, brusc nu mai sînt. Se cam bat cap în cap unele lucruri", s-a apărat Moldovan.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (22)
ros_albastru
ros_albastru  •  28 August 2010, 16:50

si inca un lucru...schimbari aiurea...,primul "11" cu fosila de stere in teren cand il ai pe velovic ...inca o etapa si Falub e pe faras... Sper doar sa ma bucur de un fobal mai profesionist nu harakiri in grup ce a fost la meciu asta

ros_albastru
ros_albastru  •  28 August 2010, 16:48

flavius a gresit dar nu a fost ultimul...am fost la meci si din nefericire chiar lateral de poarta Muresului ca acolo am prins bilet...e jenant ca tot meciu Dan matei a fost ultimul(fundas lateral-atentie) iar fundasii centrali era la mijlocul terenului.La viteza lui torje sau Niculae e cam sinucigas sa stai asa de sus...deci ori prostie Falub ori miroase a balt cu iz de pariuri la scor(mai mare de 4 goluri diferenta era cota 6 parca)(calcul simplu pui 1000 si iei 2ooo de DOLARI)

fcdinamobucuresti
fcdinamobucuresti  •  25 August 2010, 17:22
Postat de yoyo pe 25 August 2010, 13:06

In tot orasul se vorbeste ca Moldovan a facut blat. Eu zic ca nu exista fum fara foc.

ba da, in capul tau exista fum, si chiar fara foc!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează