FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Feţe cunoscute în Ghencea ;) » Levy a mai lucrat cu 9 oameni care sînt acum la Steaua

Ronny Levy, prezentat la Steaua de Gigi Becali
Ronny Levy, prezentat la Steaua de Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 iunie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 11 iunie 2011 13:36

Mihai Stoica a garantat pentru israelianul Ronny Levy, cu care a mai colaborat la Unirea Urziceni, iar Gigi Becali l-a acceptat pe tehnicianul propus de managerul Stelei.

Chiar dacă a primit un contract doar pe un an, Levy pare încrezător în şansele sale de reuşită în Ghencea, iar unul dintre avantajele acestuia este că nu toată lumea de la Steaua îi este străină. Levy a lucrat la Unirea Urziceni cu 9 oameni care apără acum culorile "roş-albastre"!

În primul rînd, are un staff cu care se cunoaşte, iar aici este vorba de managerul Mihai Stoica, directorul sportiv Narcis Răducan, antrenorul secund Gabriel Caramarin, dar şi preparatorul fizic Michele Bon.

Trecînd la jucători, Levy i-a mai antrenat în Bărăgan pe George Galamaz, Pablo Brandan, Laurenţiu Marinescu, Marius Onofraş şi Marius Bilaşco. Dintre aceştia, doar Brandan s-a impus ca titular incontestabil la Steaua, de la achiziţionarea "lotului Urziceni".

FOTO / Ronny Levy a fost prezentat la Steaua: "Viitorul echipei va fi la fel ca istoria sa, plin de succese"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
boss_imperator
boss_imperator  •  11 Iunie 2011, 16:05

Ce bucuros e Jiji , era cu morcovul ...........ca nu vine nimeni....:))

mancu
mancu  •  11 Iunie 2011, 15:39

otelul in urma unui campionat..ca pt asta sunt campionatele..ca sa se stabileasca ierarhia, a castiga locul 1. asta inseamna ca a castigat mai multe meciuri decat alte echipe..mie mi se pare logic..tie nu? rezulta faptul ca otelul este cea mai tare. steaua? dinamo? rapid? frate vbim de prezent nu de trecut!!!

mancu
mancu  •  11 Iunie 2011, 15:28

frate pana cand? cat o sa mai promoviti echipe? d c nu sunteti impartiali? chiar crezi ca imi pasa mie ca levi asta are prieteni la steaua? de cateva zile numai de steaua..intruna..nu imi pasa frate. dami stiri legate de nationala..de toate echipele nu doar de steaua. va cumparat becali si pe voi..nu doar pe sport punct ro

Vezi toate comentariile (6)
Comentează