FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Feussi revine ca adversar în prima etapă la Tîrgu-Mureș: "Putem bate pe oricine"

Feussi este anunțat titular duminică seară, la revenirea la Tîrgu-Mureș
Feussi este anunțat titular duminică seară, la revenirea la Tîrgu-Mureș

Articol de - Publicat miercuri, 08 iulie 2015 00:00

Feussi revine ca adversar în prima etapă la Tîrgu-Mureș.

Patrice "Petrică" Feussi, 28 de ani, s-a integrat rapid la Dinamo. Colegii îl strigă după numele românesc, iar fundaşul dreapta a oferit o pasă de gol în amicalul cu Chiasso (3-1), evidențiindu-se și în celelalte partide de verificare. În prima etapă, duminică, în care este favorit să fie titular, camerunezul va da peste fosta sa formaţie, ASA Tîrgu-Mureş.

"Am văzut programul, ce ţi-e şi viaţa asta! Va bate cine va fi mai bun. Eu sper că Dinamo, acum sînt aici şi voi face totul ca să învingem. Chiar nu ştiu care va fi cel mai dificil adversar. Momentan, să ne pregătim noi bine şi vom cîştiga. Am văzut că jucăm destul de repede şi cu Steaua, avem şanse, vom fi foarte motivaţi să învingem această echipă. Fiecare fotbalist are motivaţiile lui, la care se adaugă cele ale suporterilor şi ale clubului. Va fi un meci supertare", a comentat africanul pentru Gazeta Sporturilor.

"Văd că Mureșul are ceva probleme, sper să se rezolve pentru oamenii din oraș. Eu mă simt bine la Dinamo și vreau să cîștig trofee cu noua mea formație"
Patrice Feussi, fundaș Dinamo

26 de meciuria jucat Feussi sezonul trecut pentru mureșeni, în toate competițiile

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  08 Iulie 2015, 10:31

Unde ai facut matematica? Nu de alta dar in afara de familie iti faci de ras si scoala. Ultimele cupe in vitrine lui DINAMO sunt CUPA ROMANIEI in 2012 si SUPERCUPA ROMANIEI tot in 2012. Doar in mintea ta de agarici au trecut 5 ani de atunci !

lapusneanul
lapusneanul  •  08 Iulie 2015, 10:14

travka....pe mine ma doare in palarie si de fcsb si de fcdb.....insa tu cu siguranta postezi si cu khal, ambii spuneti ca aia din groapa au terminat pe locul 8 :)

rop0tan
rop0tan  •  08 Iulie 2015, 10:03

zici ca a pozat pt plai cu caini :))))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează