FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

Fierbe Oltenia! Ultrașii au răbufnit și au cerut demisia lui Mangia » Răspunsul ferm al italianului

Mangia se poate salva diseară, cu Mediașul, însă un eșec ar inflama și mai mult situația din Bănie // FOTO: Cristi Preda
Mangia se poate salva diseară, cu Mediașul, însă un eșec ar inflama și mai mult situația din Bănie // FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat miercuri, 19 decembrie 2018 09:05

Devis Mangia, antrenorul lui CS U Craiova, e sub presiune după ce grupuri de ultrași i-au cerut plecarea după înfrângerea umilitoare cu Dinamo, 0-3. 

Devis Mangia este supărat, i se trage de la "câinii roșii". Chipul antrenorului la conferința de presă de ieri a spus totul.

Afectat, îngândurat, mai ales că au fost voci ale suporterilor la eșecul cu Dinamo (0-3) care au continuat ceea ce o parte dintre fani solicită în mediul online: demiterea italianului!

Totuși, tehnicianul care a luat Cupa României cu CS U Craiova și e pe podium în Liga 1 nu renunță: "Demisia? Adică să plec?! Unde, acasă? Exclus! Sută la sută nu plec. O să fie decizia clubului, dacă va fi în viitor, nu a mea. Fanii pot avea orice reacție doresc. Dar uitați că înaintea meciului cu Dinamo veneam după trei victorii consecutive. E un campionat mai echilibrat decât anul trecut, e clar".

Mangia are din nou coșmaruri din cauza lui Mattia Montini, care tot cu un hattrick în finala campionatului Primavera în 2011 i-a luat trofeul de sub nas.

"A fost pe o listă înainte de transferul lui Koljici în vară, nu vorbesc de jucătorii altor cluburi. L-am felicitat pentru goluri. Nu vorbim acum de eventuale mutări din mercato de iarnă, de-abia după ultima partidă vom decide. Trebuie să avem motivație cu Gaz Metan.

Da, am făcut un meci slab cu Dinamo, mi-am cerut scuze după, așa am simțit că trebuie. Da, a fost cea mai slabă partidă de când am venit", a comentat italianul.

3 remizeși două eșecuri au strâns medieșenii în ultimele 5 meciuri de la victoria cu Voluntari (2-0), din 12 noiembrie

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Scandal de proporții în vestiarul lui CS U Craiova: "N-am mai rezistat, m-am enervat și l-am lovit"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (31)
ucv1948
ucv1948  •  21 Decembrie 2018, 11:39
Postat de Carmen Ionescu pe 19 Decembrie 2018, 18:48

PLEACA ITALIANULE !!!!! Puteti sa luati campionatul la 10 puncte diferenta,infrangerea cu Dinamo nu se uita! Daca vreti sa luati campionatul,luati-l pe Neagoe,e de-al nostru si e adevarat profesionist,nu mascarici in fata camerelor si pe banca...

Meciul ci dinamo nu a fost infrangere , a fost blat

fabius_2014
fabius_2014  •  19 Decembrie 2018, 19:27
Postat de fabius_2014 pe 19 Decembrie 2018, 14:27

Apreciez faptul ca avem o discutie civilizata. Am sa-ti explic cum anume a retrogradat Universitatea Craiova in 2004 din cauza lui Mititelu, dar imi trebuie mai mult timp. Voi reveni cu explicatii.

2003/2004 - Craiova termina campionatul pe locul 4, cu Mircea Rednic antrenor, jucand un fotbal frumos, avand tribunele pline. Rednic face insa o gresala anuntand ca va aduce sponsori la echipa, in felul acesta Mititelu indepartandu-se de posibilitatea cumpararii echipei. 2004/2005 -Craiova incepe cu sperante mari la castigarea campionatului. Lot bun, antrenor bun, finantator potent ( Staicu ), totul parea ca merge bine. Incepe campionatul, dar rezultatele sunt slabe. Se observa cu usurinta ca o parte din fotbalisti trag sa-l sape pe Rednic. Dupa cateva etape Mircea Rednic este dat afara si in locul sau este adus Napoli, omul lui Mititelu. Echipa merge la fel de prost si in conditiile astea incep sa apara penalitatile financiare. Jucatorii nu mai joaca nimic. Spre finalul campionatului, cand inca nu era nimic pierdut, are loc inatlnirea de la Cetate, la Dinescu. Se stabileste ca echipa sa fie preluata de Netoiu, care asigura ca nu va retrograda. De fata au fost si membrii ai galeriei. A doua zi s-a schimbat schimbarea. Staicu si Mititelu hotarasc ca Mititelu sa preia echipa din liga a doua, asa cum a dorit iar, Staicu sa-si scoata banii vanzand jucatorii lui Netoiu. Este simplu, Mititelu l-a sapat pe Mircea Rednic fortandu-l sa plece si apoi pentru a-si implini visul de a deveni patron a "ajutat" la retrogradarea echipei . Asta este cel mai scurt rezumat posibil.Doveziile sunt multe si clare.

207140513555945
Carmen Ionescu  •  19 Decembrie 2018, 18:48

PLEACA ITALIANULE !!!!! Puteti sa luati campionatul la 10 puncte diferenta,infrangerea cu Dinamo nu se uita! Daca vreti sa luati campionatul,luati-l pe Neagoe,e de-al nostru si e adevarat profesionist,nu mascarici in fata camerelor si pe banca...

Vezi toate comentariile (31)
Comentează