FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

EXCLUSIV FIFA i-a ridicat interdicția la transferuri clubului din Superliga » A rezolvat deja primele două transferuri

Raul Opruț / FOTO: Imago
Raul Opruț / FOTO: Imago

Articol de - Publicat joi, 25 ianuarie 2024 11:59 / Actualizat joi, 25 ianuarie 2024 14:37

Hermannstadt a primit OK-ul de la FIFA că poate opera din nou transferuri, astfel că gruparea sibiană i-a înregistrat la FRF pe Raul Opruț și Kablan NGoma.

Vești bune pentru FC Hermannstadt înaintea duelului de duminică, din Superliga, cu FC Botoșani. FIFA le-a ridicat sibienilor interdicția la transferuri, impusă din cauza unui litigiu cu o firmă de impresariat, și astfel au putut înregistra achizițiile făcute în debutul acestui mercato invernal.

Continuă scandalul cu biletele declanșat înainte de Dinamo - Rapid » Ce au decis fanii giuleștenii
DINAMO - RAPID
Continuă scandalul cu biletele declanșat înainte de Dinamo - Rapid » Ce au decis fanii giuleștenii

Hermannstadt i-a înregistrat în această dimineață pe Raul Opruț și pe Kablan Davy N'Goma

Este vorba, în primul rând, despre întoarcerea lui Raul Opruț, sub formă de împrumut, de la Kortrijk, și de Kablan Davy N'Goma, adus de la FC Botoșani. Ambii jucători au efectuat pregătirea de iarnă cu FC Hermannstadt, în Antalya, însă din cauza amintitei interdicții, antrenorul Marius Măldărășanu nu i-a putut utiliza etapa trecută, la 1-2 cu U Cluj.

Ardelenii fuseseră puși „on hold” de FIFA, după ce au fost reclamați de-o firmă de impresariat, din cauza unei datorii. Între timp, conducerea sibienilor a ajuns la un acord pentru eșalonarea restanțelor, iar acum a primit în sfârșit undă verde din partea forului mondial pentru a-și relua activitățile de mercato. 

Și Chindiei Târgoviște i s-a ridicat interdicția la transferuri!

Chindia Târgoviște se număra, la rându-i, printre cluburile vizate de FIFA. Se afla într-o situație mult mai complicată, trebuind să achite, în primă instanță, suma de 106.500 lei către fostul său jucător, Rassambek Akhmatov.

Dar a reușit să rezolve problema și, în această dimineață, divizionara secundă a anunțat pe pagina sa de Facebook: „FIFA. Interdicție la transferuri ridicată”.

Ce cluburi din România apăreau pe lista neagră a FIFA la începutul anului

  • ACS Poli Timișoara
  • Academica Clinceni
  • FC Brașov Steagul Renaște
  • Viitorul Pandurii (Liga 2)
  • ASA Târgu Mureș
  • Astra
  • Chindia (Liga 2)
  • Hermannstadt (Liga 1)
  • SC Bacău
  • Gaz Metan
  • Pandurii

Dintre cele 11 cluburi aflate pe listă, doar trei mai există în momentul de față: Hermannstadt, activă în liga 1, Viitorul Pandurii și Chindia, în liga a doua.

Match Quiz Dinamo - Rapid
Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Dinamo - Rapid și câștigă premiile puse în joc.

VIDEO Raul Opruț, despre eșecul din Belgia: „Vreau să las aceste luni în urmă. M-am întors pentru a avea o șansă să fiu la EURO”

Mai puteți citi:

Dumitru Dragomir critică achizițiile efectuate de giuleșteni: „Nu ştiu cine face transferurile la Rapid, dar spuneţi-i asta!” + Despre cine a spus ferm: „Eu nu l-aș fi luat!”

Gigi Becali a comis-o din nou » Finanțatorul de la FCSB și-a comparat un jucător cu un star de la Real Madrid, căruia însă i-a pocit numele

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează