Articol de - Publicat joi, 20 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 20 noiembrie 2014 10:04

Dominique Klein, fata regretatului Mişa Klein, a început să lucreze la un film comemorativ despre tatăl său, decedat în urmă cu 21 de ani.

În februarie 1993, cînd Michael Klein a încetat din viaţă, Dominique avea numai doi ani, iar amintirile legate de părintele său nu există.

"Am decis să caut materiale video pentru a lucra la un film cu care să-mi dau anul viitor admiterea la Facultatea de Film de la Munchen. Un film comemorativ, un film prin care îmi doresc să-l descopăr pe tata. Îmi imaginez poveşti cu el şi vreau ca oamenii care l-au cunoscut să mă facă să aflu cum era el cu adevărat. M-ar ajuta mult imaginile oamenilor, vreau să implic lumea de rînd în acest proiect. Voi lucra şi cu Marian Olaianos, de la TVR, pentru că arhiva televiziunii naţionale este una senzaţională", a declarat Dominique.

Filmul cu care se va prezenta la admitere va avea 5 minute, iar cel comemorativ va fi mai lung.

5 goluri a marcat Klein în tricoul echipei naţionale, pentru care a evoluat de 90 de ori

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion