FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

Filiera cehă » Gaz Metan vrea să cumpere doi jucători din Cehia

Michal Zeman // Foto: fotbal.idnes.cz
Michal Zeman // Foto: fotbal.idnes.cz

Articol de - Publicat duminica, 10 februarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 09 februarie 2013 20:31

După slovacul Buchta, medieşenii vor cumpăra alţi doi jucători din Cehia, fundaşul Michal Zeman (28 de ani) şi atacantul Richard Veverka (25 de ani).

Cu un buget la limită, Gaz Metan a găsit soluţii în mercato extrem de convenabile în Cehia. După ce i-a testat în amicalele din Turcia, Gigi Mulţescu a decis să-i păstreze pe ambii jucători cehi veniţi în probe, fundaşul Michal Zeman (28 de ani) şi atacantul Richard Veverka (25 de ani).

Cei doi au fost colegi de echipă la Usti Nad Labem, în liga secundă, dar Mulţescu a fost mulţumit de aportul lor în partidele de verificare. Ba mai mult, Zeman şi-a trecut numele pe lista marcatorilor în disputa cu ungurii de la Ujpest (2-1).

În schimb, tehnicianul Mediaşului a renunţat să-l mai transfere pe internaţionalul muntenegrean Milan Purovici (27 de ani), de la Metalurg Zaporoje, din cauza unor probleme medicale.

Akaky în probe la Dorinel
Internaţionalul georgian Akaky Kubhutia a primit o hîrtie din partea clubului medieşean prin care îşi poate căuta un alt angajament. Akaky dă probe de joc la formaţia rusă Mordovia Saransk, echipa lui Dorinel Munteanu, aflată în căutarea unui fundaş central. Dacă nu se va ajunge la un acord, Akaky ar urma să se reîntoarcă la Mediaş pentru ultimele şase luni de contract.

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (2)
mediash
mediash  •  13 Februarie 2013, 05:50

Horoba....unde-s jucatorii de la AC Milan? nu au gasit bilete de autocar?

dereu
dereu  •  12 Februarie 2013, 19:13

face echipa multescu..cehii sant jukatori buni de obicei.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează