FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Situație haotică la Dinamo! Jucătorul a aflat la LPF că echipa nu i-a prelungit contractul + ce i-a cerut Bălănescu

Articol de - Publicat miercuri, 01 iulie 2020 16:06 / Actualizat miercuri, 01 iulie 2020 16:34

Dinamo s-a despărțit de mijlocașul Ioan Filip (31 de ani), iar jucătorul a avut parte de o surpriză imensă când s-a dus la sediul LPF pentru a lua o copie a anexei de prelungire a contractului cu echipa alb-roșie până la finalul sezonului în curs. 

Filip, al doilea căpitan al „câinilor” mai avea contract cu Dinamo până pe 30 iunie și a aflat cu stupoare că anexa nu a fost depusă de Dinamo. Acesta s-a dus la club, iar Bogdan Bălănescu, directorul general al lui Dinamo, l-a anunțat că antrenorul Adi Mihalcea nu se mai bazează pe el și nu a vrut să-i prelungească înțelegerea, deși cu câteva zile înainte cele două părți ajunseseră la un acord.

 Dinamo vrea îngăduință 

Mai mult, Bălănescu l-a rugat pe Filip să fie îngăduitor cu Dinamo, echipă care mai are să-i achite salariile pentru martie, aprilie, mai și iunie. Clubul i-a cerut să aștepte până în august, iar mijlocașul a fost de acord să mai aștepte o lună. Ieri, Filip își făcea bagajele și a plecat acasă la Oradea. 

39 de meciuria bifat Filip pentru Dinamo în Liga 1; 4 în Cupa României

FOTO. Imagini tari din Dinamo - FC Voluntari 

+18 FOTO

VIDEO Grigore Sichitiu: „Niciodată nu am văzut o așa delăsare”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Cornel Dinu a șters pe jos cu un fost angajat al clubului: „Îi dezumfla cauciucurile lui Straton!”

Dinamo a primit rezultatele testelor COVID-19, episodul 6: veste bună pentru „câini”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  02 Iulie 2020, 13:09

Mai ziarist destept ,cine plateste salariile pe lunile insirate de tine in articol ?Somajul tehnic cine i-l plateste ?

catalin.palcu
catalin.palcu  •  02 Iulie 2020, 09:40

Filip trebuia sa se ceara singur afara dupa ce a facut cu Voluntari. Plus ca se zvoneste ca ar fi unul dintre eternii protestatari de la Dinamo. Sa zica mersi ca nu a fost concediat. ca sa nu ii pateze marele CV. E varianta cea mai eleganta, clubul nu mai avea incredere in el, iar el nu are ce oferi din pacate.

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  02 Iulie 2020, 00:49

drum bun cale batuta .......... !!! asteptam cu nerabdare sa fie urmat d straton , m.popescu , r.grigore , skovajsa , kostrna , kilyen , mrzljak , rauta , fabbrini , montini , popa si perovic !!! DEMISIA antrenorului !!! REDNIC , MULTESCU , CHIRILA , MOLDOVAN sau BRATU !!! balanescu , danciulesu si trandafir DEMISIA !!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează