FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - DINAMO 0-2

Filip e fericit după victoria din Cupa Ligii: "Sunt împlinit pe toate planurile". Ironie către FCSB: ”Nici nu mai știu câte goluri le-am dat”

Pe cel mai recent tatuaj, Filip şi-a scris
Pe cel mai recent tatuaj, Filip şi-a scris "God is great" ceea ce înseamnă "Dumnezeu este mare" // FOTO Raed Krishan

Articol de - Publicat luni, 22 mai 2017 00:00

Filip spune că trofeul câştigat sâmbătă l-a făcut să se simtă complet. Fundaşul stânga dinamovist dezvăluie, în exclusivitate, istoria noilor sale tatuaje.

- Steliano, ai câştigat Cupa Ligii. Cum te simţi?
- Acum ceva vreme, m-ai întrebat dacă vreau să plec de la Dinamo şi ţi-am răspuns că nu, întrucât atunci nu mai bătusem Steaua sau FCSB şi pentru că voiam cel puţin un trofeu cu Dinamo. Acum pot spune că sunt cu adevărat împăcat şi împlinit pe toate planurile. Am un trofeu câştigat în alb-roşu, am bătut-o bine de tot pe FCSB şi, mai mult, sunt împlinit şi pe plan personal!

- Ai surprins pe toată lumea când ai apărut de curând cu mai multe tatuaje, deşi până acum nu-ţi făcuseși niciunul.
- Mie îmi plac de foarte mult timp tatuajele, dar nu am vrut să îmi fac până nu am simţit că reprezintă cu adevărat ceva pentru mine. Nu voiam să le am doar pentru că sunt la modă. Acum am motive.

- Poţi explica semnificația fiecărui desen de pe pielea ta?
- Mi-am tatuat numele soţiei mele şi numele fetiţei noastre care urmează să se nască. Pe pumn am un trandafir care semnifică timpul şi o referire la Dumnezeu, căruia Îi sunt recunoscător pentru că mi-a dat foarte multe lucruri în viaţă. Mai am la baza degetului mare numărul "7", cel cu care m-am consacrat la Dinamo şi, în acelaşi timp, numărul cu care am jucat la toate grupele de copii şi juniori.
rky3248

"A trecut ceva timp de când dinamoviștii nu mai celebraseră câștigarea unui trofeu. Merităm Cupa, să nu uităm c-am întâlnit-o pe FCSB pe parcurs și i-am dat, nici nu mai știu, vreo șapte, parcă!"
Steliano Filip

2goluri şi 3 assisturi în 31 de meciuri a reuşit Filip în acest sezon de Liga 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
963242023697129
Eugen Eugenescu  •  22 Mai 2017, 14:53

ce minte mititica au unii...castiga o cupa de doi lei,in finala cu echipa secunda a unei formatii la retrogradare si se lauda ca gaina care a ouat o margica ! ce rusine ! ce-a ramas din marea echipa a lui Dinu si Nunweiller !

paulg40
paulg40  •  22 Mai 2017, 10:41

Ce naiba sa spuna zero barat asta?Ce faci ba mai vinzi bilete si pungi de seminte?

mosykw1
mosykw1  •  22 Mai 2017, 10:20

Pocnitoare de jucator!Vezi ptr. tine sa nu ramana un vis si EL nu UCL.Posibil si foarte probabil,asta o sa fie singurul trofeu din cariera ta.O sa ramai cu amintiri frumoase din fotbal,cu cantina de la RIN.O ciorba de legume,o ceafa la gratar si dupa cate o victorie,o clatita.Bonus!La mai mare,Stelika!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează