FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Filip poate câştiga de 8 ori mai mult, dar nu la Dinamo! :) Ce echipă și-l dorește pe fundaș

Steliano Filip are o cotă pe transfermarkt.de de 1,25 milioane € // Foto: Cristi Preda
Steliano Filip are o cotă pe transfermarkt.de de 1,25 milioane € // Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat luni, 06 iunie 2016 00:00

Karabukspor i-a oferit lui Filip un salariu imens, de 35.000 € pe lună. Clubul ar primi puţin peste un milion de euro în schimbul fundaşului.

Singurul dinamovist convocat la Campionatul European, Steliano Filip, are şanse mari să plece de la Dinamo după competiţia din Franţa. Cea mai serioasă ofertă din punct de vedere financiar a venit zilele trecute de la nou-promovata în prima ligă turcă, Karabukspor, echipa unde joacă Marius Alexe şi Ionuţ Neagu.

Conform surselor Gazetei, turcii s-au întâlnit cu Steliano la Bucureşti înainte să plece cu "naţionala" în Franţa şi i-au oferit fundaşului de 22 de ani un salariu de 35.000 € pe lună, plus o primă de instalare. Conform aceloraşi surse, Dinamo ar urma să primească din această afacere puţin peste un milion de euro.

Au refuzat toate ofertele

Rămâne de văzut dacă echipa din Ştefan cel Mare va accepta oferta turcilor, având în vedere că în urmă cu două săptămâni Negoiţă a refuzat 500.000 € de la AEK Atena şi în iarnă 800.000 € de la Dinamo Moscova. Patronul dinamovist doreşte să îl vândă pe Steliano după Euro în speranţa că evoluţiile sale îi vor creşte cota de piaţă.

2goluri şi 2 pase decisive în 26 de meciuri de Liga 1 a reuşit Filip în sezonul recent încheiat

4.500 €pe lună câştigă Filip la Dinamo în acest moment

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
calinescu_
calinescu_  •  06 Iunie 2016, 19:15

TREBUIE DAT URGENT ..!!!!

ares123
ares123  •  06 Iunie 2016, 12:40
Postat de steaua_fara_nume pe 06 Iunie 2016, 07:10

@alex toata echipa lu fcsb este cea mai buna din lume ...in 6 meciuri nu au resit sa bata " rusinea romaniei " cum zice wtf ...vai mama voastra de cocalari ...abia astept sa vad umilinta cu franta...

Joaca Steaua in Franta ..??? ..odihneste-te ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  06 Iunie 2016, 12:28

vindeti-l pe asta si luati milionu jumate pentru ca nustiu cand va veti mai intalni cu oportunitatea asta, s-ar putea ca dupa european filip sa nu mai valoreze nici 200 de mii !!! Cu milionu jumate venit de la karabukspor si cu celalalt milion pus de negoita la transferuri am avea 2 milioane buget pentru transferuri si puteti investi in aducerea de jucatori de valoare cu care chiar sa atacam titlu, ganditi-va baaa !!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează