FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Filosofia lui Gigi » Un fost jucător al Stelei explică de ce Becali îşi atacă jucătorii: "Asta vrea să vadă"

Articol de GSP - Publicat marti, 25 octombrie 2016 13:03

Paul Pîrvulescu, fost jucător la Steaua, a explicat de ce patronul Stelei îşi critică atât de des jucătorii şi a dezvăluit că este o tactică prin care Gigi Becali vede dacă fotbaliştii fac faţă presiunii.

"Cu siguranță că nu e ușor pentru nimeni, dar patronul face uneori chestia asta tocmai pentru a vedea ce fel de caracter au jucătorii şi dacă pot rezista presiunii. În momentul în care semnezi cu Steaua ești conștient că poți să treci prin așa ceva. Ei trebuie să fie puternici, iar criticile patronului trebuie să se ambiționeze.

La Steaua au venitt jucători buni, care au demonstrat la echipele lor că au valoare. Altfel nu ai cum să ajungi la Steaua. Orice jucător cred că are totuși nevoie de timp pentru a se adapta, dar la Steaua nu te așteaptă nimeni. Trebuie să joci foarte bine încă de la primul meci.

Steaua a început foarte bine acest sezon. A avut niște meciuri foarte bune, dar după s-au schimbat foarte mulți jucători și e nevoie de timp. Nu poți să faci să meargă totul bine peste noapte. Nu cred că vor avea probleme în lupta la titlu", a declarat Paul Pîrvulescu, la TV Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
belisarius
belisarius  •  25 Octombrie 2016, 17:05

E ca si cum ar alerga o turma sa vada care e ultima *** si s-o manance lupii... Mai degraba e un narcisist stupid si inept, cu edicatzie de ferma, ai sare tzandara cand merg lucrurile mai greu, si fara aptitudini de gestionare moderna...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

polistul68
polistul68  •  25 Octombrie 2016, 16:39

mare psiholog si Gigi...dar mai ales pedagog....pai fratele meu, fiecare individ in parte are personalitatea lui...Lucescu daca vorbea cu Sabau cum vorbea cu Lupu, il pierdea pe Sabau..si invers..daca lui Lupu i vorbeai ca si lui Sabau, il durea in basca pe galatean.....

chris_bu67
chris_bu67  •  25 Octombrie 2016, 16:28

da,și de aceea reghe și-a luat ochelari,să studieze relațiile de joc,în vederea viitoarelor confruntări cu echipele tip ***.(botoșani,lihnitul tg.jiu,viitura)hai noroc,gabi tamaș!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează