FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO, MIERCURI, 21:15, PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Finala cu Steaua ar putea fi ultimul său meci pe banca lui Dinamo » Pleacă Ando?

Ando a adus ultima Cupă a României în palmaresul roș-albilor, în urmă cu 6 ani
Foto: Lorand Vakarcs
Ando a adus ultima Cupă a României în palmaresul roș-albilor, în urmă cu 6 ani Foto: Lorand Vakarcs

Articol de - Publicat luni, 23 mai 2011 00:00 / Actualizat duminica, 22 mai 2011 21:28

Andone ar putea ajunge în Ţările Arabe după finala de Cupă, el primind recomandări inclusiv de la Olăroiu ca să preia o echipă din această zonă. O posibilitate ar fi chiar Al Ain, dacă stelistul rămîne în ţară

Al doilea mandat ca antrenor al lui Ioan Andone în Ştefan cel Mare s-ar putea să se încheie imediat după finala de Cupa României de miercuri seară, ora 21:15, indiferent de rezultatul partidei Dinamo - Steaua. Tehnicianul de 51 de ani are şanse mari să revină în Ţările Arabe, unde a antrenat în două rînduri. Diverşi impresari l-au propus la formaţii din Asia, chiar şi rivalul de miercuri al "Fălcosului", Cosmin Olăroiu, punînd o vorbă bună pentru Ando, cei doi fiind prieteni de mulţi ani. Mai mult, există posibilitatea ca în cazul în care Oli va semna cu echipa naţională a României sau va rămîne la Steaua, atunci Ando să meargă să semneze cu Al Ain, echipă din Emiratele Arabe Unite care insista pentru antrenorul Stelei.

Dacă nu se va materializa această echipă, oricum numele dinamovistului mai apare ca favorit pe listele unor formaţii din Arabia Saudită şi Qatar. Chiar şi Al Ettifaq, pe care a pregătit-o acum 3 ani, vrea să-l readucă pe român în tentativa de a cuceri titlul în viitorul sezon. Ando mai are contract cu Dinamo pe încă un sezon, iar joi, după Derby-ul de România, va participa la o şedinţă alături de acţionari, în care se va analiza întreaga ediţie de campionat.

2 echipe a antrenat "Fălcosul" în spaţiul arab, pe Al Ettifaq, în 2008-2009, şi apoi pe Al Ahli Dubai

Ce zice Oli
Întrebat dacă îi va înlesni un transfer lui Ando în Ţările Arabe, unde a tot lucrat în ultimii 4 ani, Cosmin Olăroiu a declarat pentru Antena 1: "M-aş bucura să fie cît mai mulţi antrenori români în străinătate, şi în Golf dacă e posibil. Oricum, nu pot eu să-l iau pe Ando după mine, pentru că dacă el merge acolo, merge datorită rezultatelor pe care le-a avut la echipele din acea zonă şi a muncii pe care a făcut-o acolo. Tehnicieni precum Andone, Piţurcă, Rednic, Petrescu au un CV bun şi pot merge în spaţiul arab".


Posibili înlocuitori ai lui Ando la Dinamo
1. Ionuţ Badea (U Cluj, 35 de ani)
2. Cosmin Contra (liber de contract, 35 de ani)
3. Esteban Vigo (liber de contract, 56 de ani)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
spartandinamovist
spartandinamovist  •  23 Mai 2011, 16:58

intrebat victor becali ..daca e mai bun decit mircea popescu scauterul? becalitul a zis ca el nu aduce jucatori si nici nu cauta sa aduca in romania sqa cistige 50 mi euro e mizilic nu se complica .. el duce jucatori in campionate puternice ...ce sa intelegem din aceasta afirmatie: ca el toti cei ce sint impresariati trebuie sa treaca prin iarba marilor cluburi din rom cu brenduri puternice precum dinamo si steaua ,deoarece cotele jucatorilor sa creasca ..la dinamo tine ca e prieten cu BORICEA si BADEA ..la steaua a incercat dar jiji a zis hopa nu te impui la mine in staul, INTELEPT ,atunci fratii jmecheriti sa suparat cu jiji ..concluzie?ei sint prieteni si neamuri doar daca cistiga bani de

emil_constantin
emil_constantin  •  23 Mai 2011, 16:38

Pleaca Andone...locul 6 ocupat reusit de Dinamo cu tine la carma..plus o caruta de goluri luate de la orice echipa din campionat si ma tem ca in cupa vom face iar circ...Bonetti a fost cel mai bun...sa vina contra sau un antrenor strain ,ca de fosti ,,mari'' dinamovisti ne-am saturat!!...

calinescu_
calinescu_  •  23 Mai 2011, 16:20

ESTE CEL MAI SLAB ANTRENOR DIN ISTORIA CLUBULUI DINAMO ....!!!!!! ESTE SLUGA LUI GIOVANI SI A LUI VICTOR .....!!!!!!! LA DINAMO TREBUIE SA VINA : REDNIC , SABAU SAU MULTESCU !!!!!!!!! MULTESCU FACE TREABA BUNA PE UNDE MERGE SI NOI TOT INSISTAM CU ACEST PSEUDO - ANTRENOR !!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează