FOTBAL  »  Superliga  »  STRATEGIE GREŞITĂ

Finanţatorii din Liga 1, criticaţi de un antrenor: "În România echipele ţin patronii, nu invers"

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 decembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 28 decembrie 2012 20:03

Multe echipe din Liga 1, printre care Dinamo sau Rapid, îşi fac mari griji pentru retur. Sorin Cîrţu crede că echipele plătesc pentru modul greşit în care patronii aleg să conducă cluburile.

"Niciodată echipele nu au plecat la drum cu un buget bine stabilit de la început. Nu, ei azi îţi mai aduc 100.000, mîine îţi mai aduc 50.000, mai trag din ei, pentru că au nevoie în afacerea lor, să ruleze nu ştiu ce bani.

Sînt echipe în România care ţin patronii, nu invers, deci patroni care sînt finanţaţi de munca pe care o fac echipele. Banii de la televiziune vin la cluburi şi sînt luaţi şi folosiţi de ei", a declarat Cîrţu pentru Dolce Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
florar
florar  •  29 Decembrie 2012, 11:54

Ca sa vezi ,,,individul asta aterminat de vorbit de Craiova si acum se apuca de altii din fotbal.Intrebatil daca nu mai vrea in continuare sa devina patron la Craiova pe banii ...primariei.Sa va spuna deasemenea pacatele lui Mititelu pe care nu a stiut decit sa-l denigreze...Daca e asa bine sa fi patron cum naiba ca atitea echipe s-au desfiintat si nu au fost preluate de patroni ca ....Cirtu...

vicrapidistu
vicrapidistu  •  29 Decembrie 2012, 11:06

BRAVO NEA SORINE,, MAI SPUNE MAI SPUNE CA STI MAI MULTEEE MAGARIIII ::))..HAI SI ALTI OAMENI DIN FOTBAL VORBITI POATE ASA O SA MEARGA BINE FOTBALUL ROMANESC !!

bilaro
bilaro  •  29 Decembrie 2012, 09:36
Postat de drimmero pe 28 Decembrie 2012, 20:41

pentru a se califica in Europa si sa castige bani si din bilete au trebuit cumparati niste jucatori pe bani buni. nu e chiar asa simplu. Uefa nu da bani de pomana. are Gigi pacatele lui (si nu sunt putine) dar are si merite care trebuie recunoscute.

O fi avand merite... Electorale, politice..:)) Dar tocmai el recunoaste ca el nu finanteaza, ci imprumuta clubul ! :)) Calculul tau cu participarea in UEFA si costul jucatorilor, nu tine. Valoarea jucatorilor (financiara) , a fost intotdeauna sub castigurile realizate. Din bilete, din participari, din drepturi tv, din vanzari (Goian, Stancu, Mirel..etc.) . Vezi cu cat i-a cumparat, ce salarii a dat, ce bani a luat din prestatia lor, si cu cat i-a vandut. Da! Asta e meritul lui ! Are o echipa care ii aduce bani ! ... Si sa nu uiti : el a fost primul patron care nu a platit salarii, ci a facut ... donatii ! :)

Vezi toate comentariile (7)
Comentează