FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Fitnessul se plătește bine! :) Alcenat, Tade, Breeveld și Tahar au parte de o sancțiune ”dulce”

Tade nu mai face parte din planurile lui Reghecampf
Tade nu mai face parte din planurile lui Reghecampf

Articol de - Publicat duminica, 24 ianuarie 2016 00:00

Fotbaliștii pe care i-a exclus Becali au contracte valabile în continuare. Steaua le-a desemnat un preparator fizic sub comanda căruia se antrenează zilnic într-o sală de sport.

Nu e întotdeauna rău să fii sancționat la locul de muncă! Alcenat, Tade, Breeveld și Tahar experimentează o pedeapsă bine plătită. Pentru că Becali a fost dezamăgit de randamentul lor, cei patru au fost scoși din lot și nu participă la nici un stagiu dintre cele două programate în iarna asta. Au rămas toţi la București.

Un antrenor la patru jucători

Obligată de contracte să le pună la dispoziție jucătorilor un antrenor, Steaua l-a desemnat pe preparatorul fizic Horea Codorean să se ocupe de "exilați".

Programul constă în antrenamente zilnice într-o sală de forță din Drumul Taberei, care le aparține bodyguarzilor angajați de club.

Pentru o oră, o oră și jumătate de fitness în fiecare zi, fotbaliștii își păstrează salariile pe care le-au negociat astă-vară, în momentul în care au fost achiziționați de Steaua: 20.000 de euro lunar pentru Tade, 15.000 de euro Alcenat și 10.000 de euro Tahar şi Breeveld, fiecare.

Cel mai bine plătit dintre ei, Tade, are contract pînă la 30 iunie 2018. Dacă francezul nu-și găsește între timp altă echipă, campioana va continua să-i achite salariul pînă atunci. Obligatoriu!

Scumpi!

El a fost blocat în "fereastra" asta din mercato și de o piedică din regulament: pentru că a bifat deja două cluburi, CFR și Steaua, nu mai poate apărea și în tricoul unei a treia formații în aceeași stagiune.

Iar Clujul a refuzat să-l ia înapoi pe Tade. "Chiar dacă l-am primi, nu am putea să-i plătim același salariu pe care îl are acum", a explicat președintele Iuliu Mureșan.

Becali a achitat 500.000 de euro pentru transferul atacantului de la CFR. Cu sume de transfer și cu salarii, Steaua consumă mai mult de un milion de euro în acest sezon pentru patru fotbaliști pe care nici nu-i mai primește la antrenamente!

Jucătorii își iau banii, dar le scad șansele să-și continue cariera la un nivel bun. După luni de zile cu antrenamente doar în sală, scad și valoarea, și cota de piață.

Cum s-au descurcat în campionat:

Jucător Meciuri/goluri
Tade 19/3
Tahar 15/1
Breeveld 14/1
Alcenat 7/0

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
stelistulbrasov
stelistulbrasov  •  24 Ianuarie 2016, 09:44

Tade,imi pare rau....Chiar nu ai gasit o geanta sa iti pui catrafusele?Jenant,parca ai fi cu cortul ca asistatul social al primariei mures care a postat primul comment aici....

stelistulbrasov
stelistulbrasov  •  24 Ianuarie 2016, 09:43
Postat de nebraska pe 24 Ianuarie 2016, 09:29

Pana in 2018 ii prinde insolventa,sigur nu intra clona pitesteana in UCL si trebuie sa inchida portile.

Cum draq de ai net in cort?

stelistulbrasov
stelistulbrasov  •  24 Ianuarie 2016, 09:42

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează