FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Fixisti

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 august 2007 00:00

Steaua a marcat 7 dintre cele 9 goluri reusite in debutul de sezon din faze fixe, iar pe toate cele pe care le-a incasat le-a primit din acelasi gen de faze. Jocul Stelei sufera. Aceasta a fost cea mai folosita propozitie in urma celor 6 meciuri oficiale ale vicecampioanei Romaniei. si chiar daca fotbalul nu este o stiinta exacta, cifrele cele mai simple ale partidelor sustinute pina acum de ros-albastri sustin ceea ce toata lumea a vazut. si anume ca golurile marcate, dar si primite de Steaua au venit aproape numai din faze fixe.

In cele 6 jocuri, elevii lui Hagi au inscris de 9 ori si au primit 4 goluri, nu mai putin de 85 la suta din totalul lor fiind reusite din faze fixe! Pe aceasta idee a mers si Adrian Ilie, care a a tras concluzia la finalul turului cu BATE: "Intr-adevar, marcam doar din faze fixe, insa e bine ca marcam, nu conteaza cum o facem".

La polul opus, Steaua a primit toate golurile din faze fixe. "In meciul cu BATE, apararea noastra a fost una cu jucatori inalti, iar linia de atac a adversarilor a fost formata din jucatori cu media de inaltime de 1,80 metri si cu toate astea am luat doua goluri din faze fixe, lucru care e de neacceptat", a spus Radoi. La primul gol al bielorusilor, marcat cu latul de Radkov, cuplul de fundasi centrali a fost Goian (1,94 metri) - Rada (1,90 metri). Cind Blizniuk a inscris cu capul, in prelungiri, el a facut-o chiar de linga Radoi (1,79 metri), care ii luase locul lui Rada.

"Greseala pe care am facut-o in minutul 93 la Borisov, la acea faza fixa, poate fi reparata la Bucuresti, insa daca vom mai face inca una si in retur va fi de rau, ca nu vom mai avea un al treilea meci sa indreptam ce am stricat"

Mirel Radoi

"Nu stiu daca ne-au surprins cu ceva cei de la BATE, dar stiu ca ne-au dat doua goluri din faze fixe, ceea ce nu trebuie sa se mai repete la Bucuresti"
Nicolae Dica

"stiam ca la fazele fixe putem marca macar un gol pentru ca la astfel de momente ale jocului diferenta de valoare individuala intre fotbalisti nu mai conteaza foarte mult"

Igor Kriusenko, antrenor BATE Borisov

Intr-un singur meci Steaua n-a depins de fazele fixe
Meciul    Cum a marcat Steaua    Cum au inscris advesarii
Steaua - Ceahlaul 2-1    Primul gol din penalty, al doilea dupa un corner        Din penalty
Zaglebie - Steaua 0-1    Goian a inscris dupa o lovitura de colt
Farul - Steaua 0-1    Dica a marcat in urma unui corner
Steaua - Zaglebie 2-1    Nicolita a marcat din lovitura libera, iar Zaharia din actiune    In urma unui corner
Steaua - Poli Iasi 1-0        Bicfalvi a inscris din actiune
BATE Borisov - Steaua 2-2    Goian in urma unei lovituri libere, Dica a transformat o "directa"    Ambele goluri in urma unor centrari venite din lovituri libere din lateral


Goluri dupa pauza
Un alt amanunt important in statistica totala a celor 6 meciuri oficiale este acela ca Steaua n-a cistigat prima repriza in nici unul dintre aceste jocuri. In 5 dintre intilniri a fost egal si o data, miercuri la Borisov, Steaua s-a vazut condusa dupa primele 45 de minute. Mai mult, elevii lui Hagi au reusit sa marcheze doar doua din cele 9 goluri inainte de pauza. Restul, in partea secunda si numai dupa ce Regele efectuase macar o schimbare.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează