FOTBAL  »  Superliga  »  

„Fizionomia lui asta arată, ca a unui nebun”

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 februarie 2008 00:00

Marian Iancu şi-a continuat tirul la adresa directorului general al FRF: "A spus de cinci ori săptămâna trecută că e dinamovist. Nu vreau să-l jignesc, dar nu e bine deloc ce se întâmplă cu el. Vrea să semene animozitate, energii negative care să degenereze în scandal. Fizionomia lui asta arată, ca a unui nebun".

sursa NewsIn

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
 •  23 Februarie 2008, 19:56

jabba =))))))))))))))))))))))))))):)))))))))))))))))=))))))))))))))))))))):))))))))+)))))))))))))cum coae mor aicea =))))))))))

 •  23 Februarie 2008, 19:44

@ clujean in state ...:))) prea tare,asemanare izbitoare

 •  23 Februarie 2008, 17:11

Sa ne luam de fatza lui Iancu ar insemna sa facem aceeasi greseala ca si ei, sa ne coboram la nivelul lui. Problema lui e ca nu depaseste un copil de clasa a 5-a ca nivel de cultura, iar mintea ii e atrofiata serios. Astea fiind zise, IANCU = JABBA THE HUT din razboiul stelelor e o idee super haioasa. Dati un search pe Google Image si vedeti. :))

Vezi toate comentariile (14)
Comentează