FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Flavius Stoican a început să pregătească meciul cu FC Botoşani şi s-a decis cu cine va începe în atac

Dorin Rotariu va fi titular cu Botoșaniul
Dorin Rotariu va fi titular cu Botoșaniul

Articol de - Publicat marti, 09 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 08 septembrie 2014 22:32

Dinamo nu riscă introducerea lui Bilinski, Alexe încă mai are de recuperat în privinţa pregătirii fizice, aşa că roş-albii vor evolua fără un vîrf autentic în etapa a 7-a. Dorin Rotariu va fi folosit în ofensivă.

Flavius Stoican nu va avea un vîrf autentic în perspectiva partidei de duminică de la Botoşani. Bilinski va revine la antrenamentele normale zilele următoare, după ce abia astăzi va rămîne fără firele ce i-au cusut călcîiul stîng, secţionat de crampoanele ghetelor unui adversar la meciul cu FC Braşov, 2-1.

Alexe, repatriat, este în urmă cu pregătirea fizică, nu va fi folosit din primul minut, ci va intra pe parcurs. Thomas este în recuperare, Lemac nici n-a mai fost convocat la ultimele două meciuri de către antrenor.

N-a pierdut fără vîrf
În aceste condiţii, Dorin Rotariu, două pase decisive şi MVP-ul victoriei cu "stegarii", va fi avansat ca vîrf împins. Mijlocaşul de 19 de ani este în revenire de formă după un start de sezon ezitant, iar Stoican are încredere că poate marca, în premieră, în acest start de ediţie.

Nu este prima oară cînd antrenorul începe un meci fără atacant de careu, s-a mai întîmplat în ediţia trecută. În campionat, la 1-0 cu Săgeata, în deplasare, şi-n returul semifinalelor din Cupa României, 1-1 cu Steaua.

5 goluri a marcat Bilinski în 7 meciuri pentru roş-albi în acest sezon

349 de minute fără gol are Roti în Liga 1 în această ediţie

"Nu ştiu dacă Bilinski va fi refăcut în timp util pentru meciul de duminică de la Botoşani. Staff-ul medical va face eforturi ca atacantul să fie valid, însă nu vom risca dacă nu va putea" (Flavius Stoican, antrenor Dinamo)

"O săptămînă întreagă am purtat doar şlapi. Dar tot mai pierd şi săptămîna asta, întrucît mi s-a zis să nu risc şi să mă recuperez cum trebuie. Mă simt bine, acum nu ştiu cît mă va jena în zona în care m-am tăiat" (Kamil Bilinski, atacant Dinamo)

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Din nou, inaugurează o nocturnă
Roş-albii vor fi cei cu care botoşănenii lui Cornel Şfaiţer, simpatizant al "cîinilor", îşi vor inaugura instalaţia de nocturnă a arenei. Dinamo a mai avut posibilitatea de a fi într-o situaţie similară, atunci cînd pe noul "Ilie Oană" s-a jucat prima oară în nocturnă: în septembrie 2011, roş-albii învingeau cu 5-1 pe Petrolul, după golurile lui Moţi, Kone, Dănciulescu şi Marius Niculae (2), ploieştenii înscriind prin Mitea în faţa a 13.127 de spectatori. Doar Alexe mai e în lot dintre dinamoviştii de atunci.

"Îi batem oricum"
Botoşănenii au pus de ieri în vînzare bilete pentru meciul cu Dinamo, 30 de lei la tribune şi 20 de lei la peluze. Interesul este unul mare, mai ales că va fi primul meci al echipei în nocturnă, iar la final fanii vor avea parte de un foc de artificii. "Este important să jucăm cu casa închisă, dar pe Dinamo o batem oricum. Şi cu casa închisă şi cu casa deschisă", a declarat Valeriu Iftime, finanţatorul moldovenilor.

"Energizaţi"
Portarul Traian Marc, 31 de ani, 4 meciuri în acest sezon pentru Dinamo, vrea să menţină Dinamo neînvinsă şi după partida de la Botoşani: "Succesul cu Braşov din ultima etapă ne-a oferit energia necesară pentru a crede cu adevărat că putem fi în grupul echipelor ce se luptă pentru supremaţie în campionat. Sîntem foarte uniţi, antrenorul ştie să ne motiveze la maximum, la un moment dat, toţi sperăm să contribuim cu ceva la o victorie a lui Dinamo. Sîntem încrezători că putem face meciuri frumoase şi, mai ales, victorii".

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (20)
1745flo
1745flo  •  10 Septembrie 2014, 19:15
Postat de vasileschi pe 09 Septembrie 2014, 09:44

Daca veti avea parte de un albitraj ca si cu U CLUJ normal ca veti castiga , si cred ca veti avea pentru ca are grija Burleanu de asta .

Tu cu cine tii o4ie? Sau ti-e rusine cu stema aia decand cu Narodnaya Republika Bulgarskaya? ÷)))

1745flo
1745flo  •  10 Septembrie 2014, 19:09
Postat de samy_forever pe 09 Septembrie 2014, 10:13

Meci de 1 max x !

Ala era pronosticul la Ludogorets cu 5toaea, dar n-ati reusit x-ul! Nici macar egal... saracilor!^)))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  10 Septembrie 2014, 00:26
Postat de dinamo..mania pe 09 Septembrie 2014, 09:52

eu zic ca stam bine, sper sa luam titlul la pas :)), cu ambitie, incredere si MUNCA :)

..)))))))) da, da, cu multa rabdare si perseverenta, se poate..)

Vezi toate comentariile (20)
Comentează