FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Flavius Stoican a povestit cea mai amuzantă experienţă din carieră: "A fost tragicomic! Cosmin Bărcăuan a vrut să salute o domnişoară" :D

foto: Raed Krishan
foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 februarie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 07 februarie 2014 13:15

Flavius Stoican a acceptat să acorde în Gazeta Sporturilor un interviu inedit în care a dezvăluit părţile necunoscute ale antrenorului care a impresionat la Dinamo. Interviul complet poate fi accesat şi pe platforma Gazeta Digitală.

Tehnicianul roş-albilor a povestit şi una dintre cele mai amuzante experienţe pe care le-a avut în cariera de fotbalist, chiar bunul său prieten, Cosmin Bărcăuan, fiind cel implicat în acel episod:"Tragicomic, mai degrabă.

Acum un deceniu, cînd eram la Şahtior, tocmai ajunsesem în primăvara europeană, iar după ce patronul Ahmetov a făcut plata, ne duceam către casă. Bărcăuan a deschis portiera maşinii, la semafor, ca să salute o domnişoară şi, din greşeală, a scăpat punga cu cei 60.000 de dolari.

A ajuns acasă, cînd a realizat că a pierdut punga, îi venea să-şi smulgă firele de barbă. După ore întregi de căutări, Daniel Florea i-a găsit, minune!, punga, într-un tomberon, în apropiere de zona unde o scăpase. Lipseau "doar" 15.000 de dolari, însă Bărcă era fericit, plîngea de bucurie, a luat-o, pînă la urmă, ca o victorie. Şi, mai mult ca sigur, ca pe o mare lecţie a vieţii".

Interviul complet al lui Flavius Stoican poate fi accesat şi pe platforma Gazeta Digitală


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (59)
calinescupoliiasi
calinescupoliiasi  •  08 Februarie 2014, 11:35
Postat de calinescu_ pe 07 Februarie 2014, 15:48

LASA TAMPENIILE STOICANE ....!!!! MAI E FOARTE MULT DE LUCRU ....!!!!! DACA TU VREI SA JOCI CU FILIP , COSMIN MATEI SI CATALIN MUNTEANU TITULARI NU PRINDEM LOCUL 6 .....!!!

nu te inteleg... erati cu jumate de picior in B cand a venit el si v-a facut sa castigati imediat, a pierdut cat, 2 meciuri de cand a venit? ati luat probabil cele mai multe puncte dintre toate echipele din etapa in care a fost numit incoace si tot il criticati?...

thenew
thenew  •  07 Februarie 2014, 19:03
Postat de thenew pe 07 Februarie 2014, 19:01

ZERO LA DOI, CARE-I PROBLEMA TA?? Cmentariul tău...

AHA

thenew
thenew  •  07 Februarie 2014, 19:01
Postat de thenew pe 07 Februarie 2014, 18:43

Cine ești, cine vei fi!!??

ZERO LA DOI, CARE-I PROBLEMA TA?? Cmentariul tău...

Vezi toate comentariile (59)
Comentează