FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Flavius Stoican are de unde alege » A remarcat cîţiva fotbalişti pe care promite să-i aducă la prima echipă

Articol de GSP - Publicat joi, 14 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 14 august 2014 09:55

Dinamo merge bine în campionat însă şi-a fixat noi ţinte în ceea ce priveşte jucătorii aduşi la prima echipă.Ieri, "cîinii" de la echipa a doua au învins cu 3-1 pe CS Buzău, iar Flavius Stoican a pus ochii pe cîţiva jucători pe care-i vede deja la prima echipă.

"Mi-a plăcut foarte mult Patrick Petre şi cît de curînd îl veţi vedea în lotul echipei mari. Şi Miranda, şi portarul Kovacs sînt în vederile mele. Mai avem cîteva zile pînă plecăm la Piatra Neamţ, dar astăzi au făcut un efort mare, în special Miranda, Kovacs mai puţin, dar le-a fost dificil. Din cauza temperaturii ridicate ne este nouă greu să vorbim, dar lor", a spus Flavius Stoican, antrenorul lui Dinamo.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  05 Septembrie 2014, 00:05

normal ca are de unde alege... are vreo 60 de jucatori la dispozitie, la dinamo 1, dinamo 2, la juniori si tineret, plus jucatorii imprumutati.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  17 August 2014, 13:45
Postat de unico_biancorossi pe 14 August 2014, 22:20

evident ca are de unde alege : miranda si kovacs, plus serban trebuie titularizati de urgenta ! la fel si firtulescu. mai trebuie sa se puna putin cu pregatirea la punct. cat despre pacaliciul ala de petre, ala e pila lu tasu, e clar ce vrea stoican sa sugereze..)) patrick e prea firaz pentru o cariera serioasa de fotbalist, la doar 16 ani nu are fata de L 1.

comentariul e clar : petre e impins de pile de la spate. stiu ce spun. nu ca nu are si el valoarea lui, dar graba cu care se actioneaza il face pe unul ca darius buia, o super valoare, sau pe unul ca raul krausz, sa plece de la dinamo ! in continuare, pilele, nepotismele si chestiile de genul asta fac echipele la dinamo ! asta acuz eu, cu asta am acuat si acuz conducerile lui dinamo de dupa 1990 ! cu altele nu ma intereseaza...

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  17 August 2014, 13:43
Postat de george_fcd pe 15 August 2014, 14:39

Nu stiu ce meciuri ai vazut tu frate...dar Patrick Petre e peste tatal lui ca talet, tehnica etc......deci din moment ce Petre senior a facut performata la Dinamo, pustiul asta care zi tu ca e pila o sa fie peste el ca performante, o sa vezi!!!!

eu l-am vazut pe petre jr, si il stiu f bne pe senior. eu nu am spus ca NU POATE sa devina un bun jucator, poate chiar peste tatal lui, dar in acest moment nu are ce cauta la lotul mare. e prea firav, fara experienta si jocuri tari.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează