FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GAZ METAN 4-0

Flavius Stoican își avertizează jucătorii, după cea mai clară victorie a lui Dinamo din acest sezon: „Să nu ne luăm nasul la purtare!” + promisiune pentru derby-ul cu Rapid

Flavius Stoican / Sursă foto: Raed Krishan +29   FOTO
Flavius Stoican / Sursă foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 februarie 2022 22:27 / Actualizat vineri, 18 februarie 2022 22:36

Flavius Stoican, antrenorul celor de la Dinamo, a vorbit despre victoria categorică reușită de echipa sa în fața lui Gaz Metan, scor 4-0.

Tehnicianul consideră că cele patru puncte reușite de „câini” din meciurile cu UTA și Gaz Metan reprezintă un nou început pentru Dinamo, însă așteaptă mai multe realizări din partea fotbaliștilor săi. Totodată, le promite fanilor că roș-albii vor face o partidă mare cu Rapid, în derby-ul de sâmbăta viitoare. 

Flavius Stoican: „Suntem pe drumul cel bun, nu trebuie să ne luăm nasul la purtare!”

„Cele trei puncte sunt importante, mă bucur că am înscris multe goluri. Sunt bucuros pentru Bordușanu, mă bucur că Torje a înscris de două ori. Suntem pe un drum bun, dar trebuie să fim atenți, să nu cedăm. Să știți că meciul n-a fost atât de ușor. Le-am spus băieților, la pauză, că 2-0 e un scor periculos. Mă temeam să nu intrăm în criză, să nu ne fie iar teamă să jucăm

Suntem pe drumul cel bun, nu trebuie să ne luăm nasul la purtare! Trebuie să fim la fel de conectați. Ar fi păcat dacă nu am continua în aceeași notă, cu dăruire și sacrificiu. Fără muncă, nu putem face minuni” a declarat Flavius Stoican, la TV Telekom Sport. 

Întâlnim acum Rapidul, o echipă care se bate pentru play-off, trebuie să fim atenți. Sunt sigur că vom face o partidă mare. Jucăm pe Arena Națională și vom avea în spate și galeria, care ne va împinge de la spate.

- Flavius Stoican, antrenor Dinamo

Dinamoviștii n-au știut cu cine joacă azi: „Nu e normal ce s-a întâmplat”
Dinamo - Gaz Metan
Dinamoviștii n-au știut cu cine joacă azi: „Nu e normal ce s-a întâmplat”

Flavius Stoican: „Facem tot ce ne stă în putință pentru a salva echipa de la retrogradare”

„Trebuie să fim realiști. Nu jucăm singuri, trebuie să fim mai buni decât adversarii noștri. Trebuie să fim conștienți că putem scoate echipa din această situație. O spun din nou: facem tot ce ne stă în putință pentru a salva echipa de la retrogradare! 

Vă spun că, atât timp cât există concurență, crește și valoarea individuală. Important e ca fiecare jucător care intră în teren să aibă realizări personale. Observ o atitudine bună a echipei, există prietenii în cadrul grupului, trebuie doar să avem mai multe realizări în teren”, a spus Stoican, conform sursei citate. 

FOTO Imagini spectaculoase din meciul Dinamo - Gaz Metan 4-0

+25 FOTO

 VIDEO Florin Bratu, după Dinamo - Gaz Metan 4-0: „Toată suflarea dinamovistă aștepta această victorie!”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

VIDEO+FOTO „Poker” în Ștefan cel Mare » Dinamo s-a distrat cu Gaz Metan, o echipă prăbușită! Premieră din 2018

Torje, mesaj pentru conducătorii fotbalului românesc: „Ei trăiesc de pe o lună pe alta!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
creeperno115
creeperno115  •  19 Februarie 2022, 22:38

Bine zici! Cu ajutorul jucatorilor de la gaz, o sa jucam si mai bine

jony1973
jony1973  •  19 Februarie 2022, 08:39

Imi pierdusem increderea in Stoican dupa evolutiile foarte slabe, insa aseara m-am convins ca lucreaza bine cu jucatorii. Am vazut verticalizari reusite si incercarea de a perfectiona si jocul pe benzi. Eu zic ca la meciul cu Rapid echipa va juca foarte bine deoarece Arena Nationala are o suprafata mai mare si sunt spatii mai mari pe atac.

394966434424757
Mihai Dinu  •  18 Februarie 2022, 23:33

Un comentariu realist, aplicat situatiei actuale la Dinamo, tineti o tot asa, respect!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează