FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

EXCLUSIV Numele lui a apărut pe lista lui Dinamo și Poli Iași, dar e categoric: „Eu nu las omul în drum. Nu mă interesează”

Articol de - Publicat duminica, 07 martie 2021 08:55 / Actualizat duminica, 07 martie 2021 09:13

Viitorul Pandurii Târgu Jiu este marea surpriză din acest sezon a Cupei României. Oltenii au ajuns în careul de ași al Cupei României, așteptând cu emoții tragerea de sorți de luni. Cu toate că antrenorul Flavius Stoican se amuză pe seama semifinalelor competiției: „Cred că fiecare dintre cele trei adversare ale noastre se roagă să joace contra noastră, părem cel mai abordabil adversar".

  • Viitorul Pandurii a eliminat pe Gaz Metan Mediaș și pe U Cluj în 2021, în drum spre semifinalele Cupei.

Echipa lui „Stoicanetti” a fost pe locul 2 în divizia secundă, acum a căzut pe 10, dar este la doar 3 puncte de poziția secundă ocupată de Csikszereda. În această dimineață, de la ora 11:00, are meci acasă contra celor de la CSM Reșița, formația manageriată de Cristi Bobar, alături de care a lucrat la Dinamo București.

Flavius Stoican: „Țelul fotbaliștilor e să ajungă în Liga 1"

„Obiectivul nostru e să fim mai buni de la meci la meci. Nu avem obiectiv promovarea, dar noi avem acest vis secret, cu toate că este extrem de greu. În primul rând, vrem să ajungem în play-off, cu toate că nici acesta nu este un obiectiv al clubului. Este dorința noastră, fiindcă suntem curajoși. Fotbaliștii vor să se autodepășească, au interesul, ca apoi să facă pasul spre Liga 1. 

Acesta este țelul lor, îi înțeleg. Play-off-ul e la îndemâna noastră și chiar putem să ajungem acolo, dacă păstrăm concentrarea din Cupa României", a comentat Stoican pentru GSP.RO. 

Stoican: „Nu-i laud că merg pe vârfuri apoi"

„Eu vreau să câștig și în amicale, darămite în oficiale. Nu mi-e frică de nimeni din semifinalele Cupei. Am teamă de Dumnezeu și atât. Nu-i mai laud acum pe jucătorii mei, fiindcă, deși îi respect enorm, atunci când vorbesc bine despre ei prin ziare, fiind copii majoritatea, încep să meargă pe vârfuri. Și am meci important în campionat împotriva Reșiței lui Bobar, și n-am chef de surprize neplăcute", a spus antrenorul de 44 de ani.

Eu am încredere în jucătorii mei. Sunt mândru de ei, depinde doar de ei să continuăm șirul surprizelor în Cupă. Nu suntem noi Barcelona, dar ai mei au inimi de voinici în piept 
- Flavius Stoican, antrenor Viitorul Pandurii

Flavius Stoican e ferm: „Nu iau în calcul Dinamo sau Poli Iași”

Numele său a apărut de curând pe lista celor de la Poli Iași și Dinamo pentru o revenire la fiecare dintre aceste două formații, mai ales că a avut performanțe la ambele. Cu moldovenii a ajuns în play-off, cu „câinii" a terminat pe locul 4 în 2014. 

„Eu sunt genul de om care, dacă plec la un drum cu un om, nu-l las în drum. În acest moment, sunt mulțumit de relația cu Viitorul Pandurii și nu plec. Indiferent cine m-ar dori. Cu Iași auzisem niște vorbe, nu știu cu Dinamo, oricum nu mă interesează. Eu vreau să scot maximum din echipa mea, iar situația este acum normală aici. Dinamo și Iași sunt capitole importante din viața mea, însă nu sunt priorități, nu iau în calcul", a declarat Flavius.

Eu nu pricep ce-a avut în cap Cortacero ăla? Nu avea de-o chiftea în buzunar și s-a trezit el că vrea să fie patron la Dinamo. Tupeul maximum e că vrea să se întoarcă. Bravo suporterilor pentru ceea ce fac! În alte vremuri, Cortacero era alergat până la graniță
 -  Flavius Stoican, antrenor Viitorul Pandurii

VIDEO Dinamo, meci tare în Liga 1! Totul despre duelul cu FC Volutari

Citește mai multe știri din Liga 1: 

EXCLUSIV Dinamo trebuie să achite urgent încă o datorie! Alte două cazuri rămân pe rol

Ce plan a pus la cale DDB pentru a face rost de 400.000 de euro pentru licență

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
dd_696
dd_696  •  07 Martie 2021, 13:45

...nici la Dinamo nu te dorim, cu actualii jucatori si cu pseudo-conducerea actuala nimeni nu poate face altceva

1125608161288282
Cristi Barbu  •  07 Martie 2021, 11:04

Stai linistit, in afara de "disperatul" Ambrozie, NU TE VREA NIMENI LA IASI!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează