LIGA 1  ·  DINAMO - CONCORDIA 0-3

Flavius Stoican, după ce fanii i-au cerut demisia: "Ştiu că suporterii vor lucruri mari, dar nu se poate peste noapte"

Articol de GSP - Publicat marti, 17 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 17 martie 2015 20:28

Dinamo a pierdut cu 3-0 în faţa Concordiei Chiajna, iar antrenorul "cîinilor", Flavius Stoican, a comentat jocul echipei şi atitudinea jucătorilor.

"Sîntem trişti şi dezamăgiţi. Trebuie să trecem peste acest moment neplăcut şi să mergem înainte, pentru că nu avem ce face.

Meciul a fost împărţit pe momente de dominare. Noi am început bine, am dominat teritorial, dar au marcat cei de la Concordia. După aceea a venit eliminarea lui Marc, care s-a acordat uşor, iar în finalul reprizei am avut acea ocazie prin Niculae.

În repriza a doua nu am închis jocul, pentru că am vrut să revenim pe tabelă. Cei de la Concordia au marcat de 2-0 pe contraatac şi acolo s-a rupt meciul.

Ştiu că suporterii vor lucruri mari, dar nu se poate peste noapte. Trebuie răbdare. Nu mi-e frică de o demitere dacă nu voi cîştiga în următorul meci", a spus Stoican la DolceSport.Florin Salam a chemat toate televiziunile să facă un anunț important în fața spitalului: 'Pur și simplu suntem disperați'
Libertatea
Comentarii (64)
zecs93  •  19 Martie 2015, 00:16

demisia sclavvvullle !!!

chris_bu67  •  18 Martie 2015, 13:49

Nu se poate peste noapte,la voi e noapte polară,veșnică incompetenților.La Tg.Mureș s-a făcut lotul înainte de începerea campionatului și se bat la titlu,iar vouă vă trebuie 3 ediții de campionat pt. a vă demonstra toate echipele că sunteți nuli,nu aveți valoare de Dinamo.La Iași se poate peste noapte,la Chiajna se poate,numai voi nu puteți,pt. că nu aveți valoare tovarăși,sunteți niște neisprăviți în frunte cu zugravul de Negoiță,vă bateți joc în fiecare ediție de campionat de acest nume,iar conștiința nu vă mustră fiindcă sunteți morți,iar când ești mort nu știi că ești mort,la fel și când ești prost

bibiloiu  •  18 Martie 2015, 11:06

Si la meserie esti la fel ca la caracter .......FARA .........................

Vezi toate comentariile (64 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
Campionatul Mondial de Snooker
Eurosport
22:00 Optimi UCL
Manchester City - Real Madrid
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Juventus - Lyon
Juventus - Lyon
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1