FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAȘI - DINAMO 1-0

Flavius Stoican, după eșecul 0-1 în fața lui CSMS Iași: "Mie îmi dă de gîndit acest lucru" » Jucătorii sînt confuzi: "Ceva nu e în regulă. Nu găsim explicații"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 aprilie 2015 00:06

Dinamo a pierdut partida cu CSMS Iași din deplasare, scor 0-1, și a ajuns astfel la a 3-a înfrîngere în ultimele 4 meciuri oficiale. Flavius Stoican știe care sînt problemele echipei și speră să le rezolve pînă la meciul cu Rapid, din etapa viitoare. 

"Facem prea multe cadouri. Primim goluri din greșeli grave, în faze simple. Avem și neșansă, dar pînă la urmă șansa ține și cu cei puternici, iar noi nu dăm dovadă că am fi.

Important este să avem puțină șansă, pentru că ocazii avem. Nu reușim să introducem mingea în poartă. Mie îmi dă de gîndit acest lucru.

Mai mult mă deranjează că oferim prea repede mingea adversarilor. Aceste greșeli te fac să îți pierzi cumpătul. Jocul nu iese deloc așa cum ne dorim.

Mai contează faptul că s-au apărat în a doua repriză? Ei au cîștigat, au luat punctele, asta e. Lumea e nemulțumită, de asta mi se strigă demisia, totul depinde de noi să rezolvăm situația.

Sînt greșeli copilărești. Nu îmi pare rău că am revenit la Dinamo. Important este să trecem peste aceste momente. Meciul cu Rapid este deschis oricărui rezultat. Vom încerca să ne ridicăm la nivelul lor.

Chiar dacă locurile din clasament nu arată asta, va fi un derby cu Rapid", a spus Flavius Stoican la DigiSport.

"Ceva nu e în regulă. Nu știu ce trebuie făcut ca să ieșim din situația asta. Sîntem departe de ceea ce ne-am propus. Încercăm să spălăm din rușinea în care am ajuns"   Traian Marc

"Este extrem de dureroasă înfrîngerea asta. Mi-e foarte greu să vorbesc, nu știu ce se întîmplă, nu găsim explicații. Nu avem ce să facem, trebuie să muncim mai mult. Probabil că Iașiul ne-a bătut la atitudine"   Nicolae Grigore

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (92)
zecs93
zecs93  •  08 Aprilie 2015, 13:49
Postat de florinch pe 08 Aprilie 2015, 13:28

Imi pare rau de Stoican, insa problema la Dinamo se pare ca este antrenorul. Nici Teja nu a rupt inima targului. Dinamo a jucat mai bine in tur, cand se spunea ca nu are lot (si era adevarat). Acum cand au venit jucatori care au cat de cat valoare, Dinamo nu mai jaca chiar nimic. Uitati-va la CSU Craiova, pana la venirea cuplului Cartu-Sandoi erau cam in aceeasi situatie cu Dinamo, de cand au venit cei doi, oltenii sunt neinvinsi si au ajuns pe locul 3. Chestia cu "omul sfinteste locul" este adevarata si in fotbal. Stau si ma minunez cum jucatori ca Matei, Lazar, Rotariu au devenit niste anonimi care nu mai stiu fotbal. cred ca la Dinamo trebuie un antrenor cu experienta care, in afara de o tactica bine pusa la punct trebuie sa lucreze la ppsihicul jucatorilor si la unitatea grupului. Asta e parerea mea si nu cred ca gresesc.

rednic,andone,miriuta cu neamtu lui ( preparatoru adica) si se poate face ceva frumos, dar daca iara punem antrenori care isi incep ucenicia la DInamo, cum sa avem rezultate !!!

zecs93
zecs93  •  08 Aprilie 2015, 13:48
Postat de khal_37 pe 08 Aprilie 2015, 12:53

Din zece articole, sase sunt despre dinamo, si va mai plangeti ca nu sunteti bagati in seama, ca gsp-ul e stelist, cand colo....culmea, realitatea e alta! gsp-ul e dinamovist, si inca unul infocat! Nu mai pot de grija echipei favorite...

ba ***, da si gsp-ul odata in viata asta 4 stiri cu dinamo si gata, gsp-ul e dinamovist, bah culmea ipocriziei, de voi spune si de cate ori a tras ciobanu apa la closet, hai sti ceva, hai sictiirrrr

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  08 Aprilie 2015, 13:35
Postat de antimilitienisecuristi pe 08 Aprilie 2015, 08:22

Isi bate zugravul fara BAC joc de Dinamo si de voi, a adus doar trompete gratis fara valoare. Tremura chilotii si blana pe voi de frica ca vine derbiul, unde *** a incasat din 2011, 27 de goluri umilitoare. UMILINTA in ADN.

ne doare la ***, nici macar acolo ( daca va batem pe voi) putem retrograda, chiar vom cere sa preluam noi locul otelului sau cel al CFR-ului, dar vreau sa mai vad victoria impotriva voastra macar odata.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (92)
Comentează