FOTBAL  »  Superliga  »  RETROGRADARE

Flavius Stoican se teme de jocurile de culise: "Suntem cu ochii pe Chiajna și Timișoara"

Articol de - Publicat joi, 01 iunie 2017 00:00

Antrenorul Pandurilor crede că e imposibil ca Timișoara și Chiajna să câștige în ultima etapă.

- Domnule Stoican, cum ați trăit ultimul meci de campionat?
- A fost foarte greu. Am fost suspendat şi asta a contat mult. Faptul că nu puteam să-i ajut pe băieţi absolut deloc m-a consumat teribil. E foarte greu să stai în tribună şi să nu poţi să transmiţi în timpul meciului indicaţii către jucători! Conta mult să fiu aproape de ei. Cu mine la marginea terenului randamentul băieţilor este mult mai mare.

- Ce şanse de salvare dați Pandurilor?
- Sincer? Sunt încrezător că facem un rezultat bun la Botoşani. Recunosc că suntem cu ochii şi pe adversarele noastre directe, Concordia şi Poli Timişoara. Suntem însă la mâna noastră pentru că dacă ne vom impune la Botoşani, suntem sută la sută salvaţi. Dar e un meci foarte greu. Dacă ne vom salva de la retrogradare ar fi o fericire peste margini pentru mine, pentru că a fost o muncă titanică din toate punctele de vedere, şi psihologic, şi fizic. Mulţi nu sperau în salvarea echipei. Eu am crezut de la bun început.

- La ce vă așteptați în ultima etapă?
- Trebuie să ne bazăm pe ceea ce facem noi la Botoşani. Dar n-ar fi rău să fim ajutaţi şi de rezultatele indirecte. Nu văd cum o echipă deţinătoare a Cupei ar putea să piardă acasă cu Chiajna! În plus, ştiu ce forţă are Gaz Metan pe teren propriu şi nu văd cum nu ar putea să câştige acolo Poli Timişoara. Dar repet, suntem focusaţi pe ceea ce facem noi la Botoşani.

- Vă e teamă de ceva necurat?
- Nu, sută la sută nu! Dar recunosc că ar fi o dezamăgire mare dacă cele două rivale, Concordia şi Poli, câştigă lejer în ultima etapă. Vom vedea.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (3)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  01 Iunie 2017, 09:42

sa inteleg ca tu nu te vei uita la meciul tau la Botosani ,o sa stai in tribuna cu teelevizorul sau mobilul uitandu-te la meciul Chiajnei sau Timisoarei la Medias cum ai facut la Severin tot cu Mediasul ,ca doar ti-a placut .Stoicane ,vezi ca macae vulpea.

blatistu49
blatistu49  •  01 Iunie 2017, 09:31

ar trebui sa dispara comule bugetare fara nici un interes si fara audienta ca CHIAJNA VOLUNTARI plus a fost promovat inca o mizerie,,,, celebra JUVE minune

fibra
fibra  •  01 Iunie 2017, 09:08

Dacă cele două câștigă greu, dezamăgirea va fi mică?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează