LIGA 1  ·  FCSB

Florentin Matei, despre momentul în care a fost dat afară după 6 meciuri de Gigi Becali: „Mi-am ales prost momentul să vin la Steaua”

Florentin Matei a fost dat afară după 6 meciuri de Gigi Becali
Florentin Matei a fost dat afară după 6 meciuri de Gigi Becali

Vineri, 22 Mai, 19:45

Florentin Matei, 27 de ani, acum la Apollon Limasol, a vorbit despre perioada petrecută la FCSB în 2019. 

Format de club, Matei a revenit la începutul anului trecut la roș-albaștri, dar nu a impresionat și a intrat pe lista neagră a patronului Gigi Becali, fiind lăsat să plece la Astra Giurgiu.

„Mi-am ales prost momentul să vin la Steaua. Am fost în Emirate, am terminat contractul acolo şi am avut vreo 3-4 luni de vacanţă. Apoi am mers la Steaua şi am prins numai trei săptămâni de pregătire, că a început campionatul foarte repede", a declarat Matei la TV Telekom Sport.

274de minute în 6 meciuri a jucat Matei la FCSB în 2019

Florentin Matei

Ce spune Matei despre situația din Cipru

„Abia m-am întors acasă din Cipru, s-a închis campionatul şi am primit vacanţă. Acum sunt acasă, izolat două săptămâni. Din partea Guvernului am înţeles că au dat acceptul să se înceapă pregătirile separat, pe grupuri şi aşteptăm după 18 mai să începem cu toată echipa. În Cipru nu e aşa grav ca în alte părţi.

Federaţia a surprins pe toată lumea, a spus că nu vrea să înceapă competiţia. Pur şi simplu, a închis campionatul, ca şi cum s-a încheiat sezonul. Omonia era pe primul loc. Acum nu ştiu dacă o să îi dea titlul de campioană sau nu. Dar în ordinea asta mergem în cupele europene. Nici nu ne-au lăsat să venim acasă de la început, ne-au obligat să stăm acolo. 

Nimeni nu se aştepta să dureze atât de mult timp, plus că în Cipru nu era ca în restul Europei, ca în România, sunt foarte puţine cazuri, în ultima lună erau cel mult două cazuri pe zi de infectare. Au ajuns, după trei luni, la un total de 800, adică situaţia nu era aşa gravă. De când a apărut primul caz în Cipru, au închis tot, graniţe, deja toată lumea în case", a explicat Matei pentru sursa citată.

Cristi Bobar: „Dacă mergi la FCSB, trebuie să execuți ce îți cere Gigi Becali” + Ce spune despre intervențiile lui Becali la echipăDouă zile cu cifre-record de noi infectări pe plan mondial. Noul epicentru al pandemiei de COVID-19

Libertatea

Comentarii (6)

lake1001  •  23 Mai 2020, 04:37

Cum spunea Vali de la Digi, Becali e tare..... Aşa este cînd esti prostălău si moale.

lake1001  •  23 Mai 2020, 04:35

Toţi prostălăii ajung la fcfcsb. E magnetul cît roata de brînză de îi atrage precum muştele la magiun.

Maryana Eu  •  23 Mai 2020, 00:08

Tic tac ... tic cat...se apropie ziua cand Steaua Bucuresti o sa revina in prima liga. Iar cei ce l-au pupat in "frunte" pe JJ or sa fie ignorati si aruncati la groapa istoriei. Tic tac...tic tac...Site-uri, mentalitati, gandiri, pareri, oripinii "JJ"urnalisti... tic tac...tic tac...Stim ce ati facut in ultimii 3 ani....

Vezi toate comentariile (6 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1