FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FLORENTIN MATEI LA FCSB. "Dacă ăsta ajunge fotbalist, eu îmi tai capul! E moale" » Declarațiile incredibile date de Becali despre jucătorul pe care l-a transferat azi

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 ianuarie 2019 10:59

Gigi Becali, patronul FCSB, a anunțat azi că mijlocașul Florentin Matei, 25 de ani, va semna cu echipa roș-albastră. (Detalii AICI)

Astfel, Matei revine la FCSB, echipă pentru care a jucat la juniori. În 2011, mijlocașul pleca de la club, devenind liber de contract. După plecarea lui Matei, Becali a avut un discurs dur la adresa jucătorului, despre care a spus că nu va ajunge un fotbalist de valoare.

"Hai să vedem dacă l-am scăpat prea uşor pe Florentin Matei. Când l-am luat pe Matei am zis că o să ajungă mare jucător, îi dădeam 35.000 de euro pe lună. Dacă ăsta ajunge fotbalist, eu îmi tai capul.

Nu s-a născut fotbalist, el s-a născut să jongleze mingea. Eu l-am văzut pe Matei, l-a băgat Stoichiţă un meci, două să-l vedem. Hagi, la 16 ani, era super fotbalist. Matei nu are nici forţă, nici viteză. Eu am învăţat de la Piţurcă asta. Dacă are forţă şi viteză, la celelalte mai lucrăm. Florentin Matei e moale, nu o să ajungă fotbalist", declara Becali în 2011 la GSPTV.

Matei: "Bine că am scăpat"

În 2011, Florentin Matei spunea că nu are de gând să mai lucreze cu Gigi Becali și că se bucură că a plecat de la echipa roș-albastră.

"Am terminat definitiv cu Steaua. Nu-mi pare rău că am plecat de la această echipă. Bine că am scăpat de acolo. Sunt total dezamăgit de patron. Nu a făcut nimic pentru mine din ce mi-a promis.

În urmă cu doi ani, atunci când am semnat cu Steaua, el mi-a spus că va avea personal grijă de mine. Nici nu cred că s-a interesat de mine.Nu mi se pare normal acest lucru, mai ales că dânsul spunea că o să ajung mare fotbalist. Acum am înţeles şi eu că au fost doar vorbe în vânt. Sunt dezamăgit de tot ce am păţit la Steaua. Mihai Stoica nici nu cred că ştie că mi-am reziliat contractul cu această echipă", spunea Matei pentru Prosport.

 Citește și:

EXCLUSIV Diego de FCSB » A jucat în UCL, iar Teja l-a pus în capul listei de transferuri. Și CFR Cluj a intrat pe fir

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
10156568321649937
Marius Caseanu  •  05 Ianuarie 2019, 06:52

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1566178743642986
Vlad Hartea  •  04 Ianuarie 2019, 15:01

Un *** !! Si-a batut joc de fotbalisti, i-a umilit public, iar acum ii ridica in slavi !! Pe Vlad l-a numit “Messi al portarilor” si acum nu stie. Um sa scape de el !! Omul asta nu a construit nimic, numai a distrus !! Ca dovada, orice afacere a cumparat a dus-o de rapa lasand o gramada de oameni pe drumuri !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

paul801
paul801  •  04 Ianuarie 2019, 14:34

stire de nimic, despre nimicuri, servita de nimicurile din asa zisa presa sportiva.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close