FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Florentin Matei s-a antrenat normal după accidentarea din meciul cu Lucerna

Florentin Matei // Foto: Cristi Preda
Florentin Matei // Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat vineri, 18 ianuarie 2019 13:57

Florentin Matei (25 de ani) s-a accidentat în minutul 40 al partidei amicale dintre FCSB și Lucerna și a fost înlocuit imediat de Adrian Stoian.

  • Trimişii speciali ai Gazetei în Spania, Eduard Apostol şi Cristi Preda, transmit cele mai noi informaţii şi imagini din cantonamentul FCSB

Mijlocașul a rezistat doar 40 de minute în primul său meci, fiind accidentat de un adversar la piciorul stâng. Matei a revenit astăzi la antrenamentele roș-albaștrilor și s-a pregătit normal cu restul lotului. Tot astăzi s-au alăturat restului colegilor Mihai Pintilii și Filipe Teixeira, care s-au pregătit separat până acum.  Detalii, AICI!

Fotbalistul va fi apt pentru a juca în următoarele meciuri amicale ale celor de la FCSB din cantonamentul din Spania.

În cantonamentul din Spania, cea mai titrată echipă din România va mai disputa teste de verificare contra echipelor Shanghai Greenland şi Dinamo Kiev.

Citește și:

Rădoi îl felicită pe Becali: „Asta era cheița care lipsea în jocul Stelei”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează