FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VOLUNTARI 0-1

DINAMO - VOLUNTARI 0-1. VIDEO Florentin Petre n-a mai rezistat: „Băiatul meu plânge și acum! Au zis că e golan, dar juca într-un picior în echipa asta”

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 iunie 2020 20:09 / Actualizat duminica, 28 iunie 2020 21:36

Dinamo a pierdut cu FC Voluntari, scor 0-1, și rămâne ultima în Liga 1. Florentin Petre (44 de ani), fost „căpitan” al „câinilor” a criticat strategia lui Ionuț Negoiță în direct la GSP Live.

„Eu și familia mea suntem bine, sănătoși, dar cealaltă familie suferă foarte tare. Nu am văzut meciul integral, dar am văzut rezumatul. Ținând cont de problemele mari din ultimii ani de zile,  era de așteptat. Dinamo a ajuns în această situație din cauza prostului management. Noi tot vorbim, dar văd că nimeni nu ascultă. Să mai plece urechile și la foștii dinamoviști, la oamenii care se mai pricep la fenomen. Te chinui atâția ani, faci istorie și acum? Nu poți să îți bați joc de un club cu o astfel de personalitate. Spui că vinzi, vinzi. Unde, cui? Cu siguranță se vor rezolva problemele zilele viitoare. Din ce am auzit se vor rezolva, dar să nu fie prea târziu”, a declarat Florentin Petre la GSP Live. 

Florentin Petre își apără fiul

Patrick Petre, produs al academiei lui Dinamo, a făcut pasul la echipa mare în 2014. A sfârșit prin a fi împrumutat la Sepsi, apoi transferat definitiv la Poli Iași. Din acel moment cariera lui a luat-o pe o pantă descendentă. Acum face parte din lotul Brăilei, în Liga 3.

„Mi-e milă de copiii ăștia care plâng. Eu merg cu ei până la capăt, cu Grigore, Moldoveanu. Am vorbit cu Mihalcea, i-am zis că va avea probleme. Eu știu cazul copilului meu, Patrick, care plânge și acum. A avut posibilitatea să joace, apoi mi l-au aruncat de acolo ca pe o măsea stricată. Ei au zis că e golan. 80% dintre ei sunt, din ce văd acum pe la televizor. Când trebuia să se întoarcă de la Iași, nu l-au vrut. Patrick, Târcoveanu, Dobre și alți 7, 8 jucau și într-un picior la Dinamo acum. Nu poți să îți bați joc de 3 generații de copii. Ei se trezeau și la 4 dimineața și băteau Viitorul lui Hagi”, a concluzionat Florentin Petre. 

DINAMO - VOLUNTARI 0-1. VIDEO Florentin Petre n-a mai rezistat: „Băiatul meu plânge și acum! Au zis că e golan, dar juca într-un picior în echipa asta”

Citește și alte știri despre Dinamo - Voluntari 0-1:

Dinamo e ultima în Liga 1, dar Mihalcea nu vede criza: „Ce situație dezastruoasă?! Jucăm mai bine”

Ante Puljic, căpitanul „câinilor”, nu și-a menajat colegul gafeur: „O prostie! Ce gest stupid”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
alexzece
alexzece  •  30 Iunie 2020, 00:49

Sigur ca Patrick plange,mai ales cand nu ii iese x la pauza la Lecce cu Sampdoria.

protech
protech  •  29 Iunie 2020, 12:58

Petre a fost un mare fotbalist dar calitatile intelectuale l-au tras in jos. Esti antrenor slab, toata lumea e de vina, fii-tu e pasat de la o echipa la alta, din liga in liga (inferioara) si toata lumea e de vina, dar voi doi nu. Tu, ca l-ai crescut asa si el ca nu s-a tinut de treaba. Daca o sa va piarda toti banii la pacanele, o sa iesi iar cu declaratie sa zici ca din cauza lui Dinamo.

2087606034590002
Mitelia Constantin  •  29 Iunie 2020, 07:59

VAD CA FLORENTIN SPUNE DESPRE FIUL LUI LUCRURI FRUMOASE DAR ALE SUNT VISE ,OK NU A FOST LASAT SA DEMONSTREZE VALOAREA LA DINAMO DAR SEPSI,IASI, ASA CUM NICI FLORETIN NU DEMONSTREAZA CA AR FI ANTRENOR BUN, PE UNDE A FOST NUMAI RETROGRADARI CA FOTBALIST JOS PALARIA CA ANTRENOR INCA NU A ARATAT CA ARE VALOARE

Vezi toate comentariile (17)
Comentează