FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Florentin Petre îl "urechează" în glumă pe fiul său: "Patrick?! Bine i-a făcut Giani Kiriţă că l-a "curentat"!" :)

Articol de - Publicat luni, 22 decembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 21 decembrie 2014 20:30

Florentin Petre l-a ”taxat” pe fiul său, pentru artificiile tehnice pe care le-a etalat la meciul dintre Old Boys Dinamo şi fani, şi crede că intrările dure ale lui Kiriţă i-au fost de folos


Florentin Petre e un tată mîndru şi liniştit. Fiul său uimeşte la Dinamo pe zi ce trece tot mai mult. Ultima ispravă a puştiului de 17 ani s-a petrecut la partida de sîmbătă, dintre echipa suporterilor şi Old Boys Dinamo, unde Patrick i-a încîntat pe toţi cu driblingurile sale.

- Florentin, v-a cam "înnodat" Patrick cu driblingurile sale...
- (rîde) Eh, lasă, ne-a prins pe noi puţin obosiţi. Dacă mai jucăm o dată, nu mai face el ce a făcut sîmbătă!

- Te-a deranjat că Giani Kiriţă a intrat mai dur la el?
- Bine i-a făcut! Trebuie să fie mai respectuos. Oricum, să zică mersi! Dacă îl prindea pe Giani în activitate, pe gazon, îl arunca Kiriţă direct în parapete, ajungea prin reclamele de la marginea terenului cu artificiile alea ale lui. E bine că l-a "curentat" puţin, să revină cu picioarele pe pămînt.

- Eşti mulţumit de Patrick pînă acum?
- Lăsînd gluma deoparte, sînt foarte mulţumit, chiar mîndru de ce a realizat în 2014. A muncit enorm, dar ce mă bucură cel mai mult este că văd în el maturitate. Ştie foarte bine cum să îmbine şcoala cu antrenamentele şi puţinul timp liber pe care îl are pentru relaxare.

- Ce pretenţii ai de la el în 2015?
- Vreau în primul rînd să îşi dezvolte capacităţile fizice şi poziţionarea pe teren. El ştie deja chestiile astea, dar vreau să capete automatisme, iar pentru asta trebuie să fie foarte atent la ce îi explică antrenorii săi. Acum, îl mai las 5 sau 6 zile liber şi după aia îl bag iar la treabă, trebuie să fie în formă maximă încă din ianuarie.

- Patrick pare mult mai matur decît un copil de vîrsta sa...
- Să nu uităm că el a crescut printre noi. De cînd s-a născut, a stat printre fotbaliştii lui Dinamo şi ştie foarte bine ce înseamnă clubul din Ştefan cel Mare. De aceea nu are trac cînd intră pe teren. Are acest avantaj faţă de un tînăr care nu are tată fotbalist. El e obişnuit cu jucătorii mari şi nu este inhibat cînd evoluează alături de ei.


"Patrick are viteză foarte bună de reacţie şi îi plac spaţiile mici, îi place enorm să dribleze"

"În acest moment, Patrick este la 60 la sută din potenţialul său, pentru că mai trebuie să crească din punct de vedere fizic"

"Giani ştie foarte bine cît de tare să intre. I-a arătat puţin ce înseamnă cu adevărat fotbalul, să ştie ce-l aşteaptă de acum înainte, a fost o experienţă bună pentru Patrick"


3 campionate, 4 Cupe şi o Supercupă ale României a cîştigat Florentin Petre, toate cu Dinamo

6 goluri în 53 de meciuri a marcat Petre senior pentru "naţionala" României

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  22 Decembrie 2014, 22:42
Postat de legoolas pe 22 Decembrie 2014, 11:48

Daca Patrick Petre va avea cel putin determinarea lui Florentin Petre, va ajunge un mare jucator.

da. este corect.

steaualibera
steaualibera  •  22 Decembrie 2014, 12:05

" Dacă îl prindea pe Giani în activitate, pe gazon, îl arunca Kiriţă direct în parapete, ajungea prin reclamele de la marginea terenului cu artificiile alea ale lui " :)))))))))))))) Adevarul ca la 15 Kg ale lui , mai greu este tricoul si ghetele decat el , il descompune o intrare a la Gabi Muresan :))) Si Elton era mai gras decat el ;)))

legoolas
legoolas  •  22 Decembrie 2014, 11:48

Daca Patrick Petre va avea cel putin determinarea lui Florentin Petre, va ajunge un mare jucator.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează