FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Florentin Petre s-a dezlănțuit la adresa lui Nistor : "E incredibil ce a făcut. Nu știe ce înseamnă să fii căpitan"

Articol de GSP - Publicat marti, 06 decembrie 2016 19:55

Mijlocașul emblematic al "câinilor", Florentin Petre, l-a criticat în termeni duri pe Dan Nistor, după ce acesta și-a scos banderola de căpitan și a băgat-o în șort, în timpul meciului de aseară de la Mediaș, scor 0-4. 

"M-a dezamăgit foarte mult. Ce a făcut aseară e incredibil. Din ce am văzut pe internet, suporterii sunt foatre supăraţi. Acea banderolă pe care o bagă în şort a fost purtată de nişte fotbalişti mari.

Primul lucru pe care îl puneam în geantă era banderola. Mi-era frică să nu o uit, să nu mă fac de râs.

El nu ştie ce înseamnă lucrul ăsta, să fie căpitan. Ai lângă tine doi oameni care au fost căpitani. Îi poţi întreba ce înseamnă. Are imaginea lui Cătălin Hîldan pe ea.

Probabil că s-a pierdut, a avut emoţii. Trebuia să o ducă la marginea terenului să o dea antrenorului", a spus Florentin Petre la TV Digi Sport. 

Cum și-a motivat Nistor decizia bizară din timpul meciului

"Mi s-a rupt banderola în duelul cu un jucător de la Gaz Metan. Mi-a căzut și am preferat să o pun în șort pentru a putea continua partida. Trebuia să fac asta pentru a nu mă duce atunci la margine", a declarat Nistor.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (31)
826172500833081
Pais Cornel  •  07 Decembrie 2016, 09:04

hai sa lasam prostiile astea cu banderola si sa fim la subiect Dinamo n-a mai jucat asa cum a jucat cu steaua si vina principala este a antrenorului.poate jucatorii nu pot juca la fel 2 meciuri consecutive,dar asta e tot vina antrenorului ,ce te faci in cupele europene?.cu steaua nu i-am vazut obositi dar la medias chiar dadeau semne de oboseala .imi pare rau pt. andone dar cred ca e timpul sa ne lase.

arsenie_b
arsenie_b  •  07 Decembrie 2016, 08:54

***, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo.badea
dinamo.badea  •  07 Decembrie 2016, 08:52

nistor e cel mai bun capitan al lui dinamo. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează