FOTBAL  »  Superliga  »  TURNEUL DE PREGĂTIRE DIN ANTALYA

Florentin Petre: "Voi face ca Dinamo să devină numărul 1"

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 februarie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 05 februarie 2012 22:05

Devenit scouter pentru Dinamo la mijlocul acestui sezon, Florentin Petre a demonstrat încă o dată că este un dinamovist convins în momentul în care a vorbit despre planurile sale de viitor.

"Sînt la început de drum, mai am mult de învăţat şi sper să nu dezamăgesc. Voi face tot posibilul ca această echipă să fie numărul 1. Jucătorii pe care Dinamo i-a transferat sînt buni, rezistenţi la efort.

Fotbalul din prezent se bazează pe viteză, trebuie să ne adaptăm. Nu ştiu de ce se plînge lumea de antrenamentele dure. Pe vremea mea se făceau 4 antrenamente pe zi", a declarat Petre.

Jucătorul lui Dinamo, Srdjan Luchin, a vorbit despre stagiul de pregătire din Antalya, acolo unde "cîinii" nu au excelat la capitolul rezultate.

"În România nu se pot face antrenamente normale din cauza condiţiilor meteo. Va fi un retur foarte greu, cu 4-5 echipe angrenate în lupta pentru titlu. Noi avem atuul nostru, unitatea de grup. Pînă acum nu ne-au interesat rezultatele, dar acum am intrat în linie dreaptă", a spus Luchin.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
danieldinamos
danieldinamos  •  06 Februarie 2012, 08:33
Postat de maldini_1986 pe 06 Februarie 2012, 00:32

Postul lui Fl Petre la dinamo este cam acelasi pe care il are si Lutu la Steaua ;))

Cu marea deosebire ca Fl petre e descoperitor de talente iar lutu sterge pantofi ,cara rucsacii sii curata maru lui becali pe muntele athos si la palat deci unul e cu fotbalul altul e cu argaseala la palat.

maldini_1986
maldini_1986  •  06 Februarie 2012, 00:32

Postul lui Fl Petre la dinamo este cam acelasi pe care il are si Lutu la Steaua ;))

dogkiller
dogkiller  •  05 Februarie 2012, 23:27

dinam0 nr 1 dintre gay:))))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close