FOTBAL  »  LIGA 1  »  POLI IAȘI

Flores, Sanoh și Qaka, pe picior de plecare de la Poli Iași: "Am primit oferte pentru ei"

Flores s-a dovedit cea mai bună achiziție făcută de ieșeni în vară. A fost monitorizat la un moment dat de Steaua Roșie Belgrad
Flores s-a dovedit cea mai bună achiziție făcută de ieșeni în vară. A fost monitorizat la un moment dat de Steaua Roșie Belgrad

Articol de - Publicat joi, 03 ianuarie 2019 11:25

Finanțatorul Horia Sabo a primit oferte pentru Flores, Sanoh și Qaka, dar ultimul intră în calcule abia la vară, deoarece a evoluat deja la două cluburi în acest sezon.

Poli Iași ar putea rămâne în acest mercato fără doi dintre jucătorii săi cei mai buni: Dylan Flores și Moussa Sanoh.

"Am primit oferte pentru ei. Primul e dorit și de cluburi din România, și de unul foarte interesant din Europa de Vest, iar de Sanoh se interesează echipe din Liga 1. Însă, deocamdată, sunt discuții. Vedem, dacă ajungem la sume corecte și corespunzătoare", a comentat finanțatorul Horia Sabo.

Qaka este și el curtat, deși nu se mai poate transfera acum, el evoluând deja la două echipe în acest sezon, respectiv FCSB și Poli.

"Dacă menține linia evoluțiilor bune, Kamer are posibilitatea să ajungă la un club mare în vară", susține Sabo, care n-a dorit să dezvăluie însă despre ce grupare e vorba: "Toate la timpul potrivit. Oricum este devreme acum".

La capitolul "achiziții", ieșenii au drept target "aducerea unui fundaș central și a unui mijlocaș defensiv. De asemenea, va fi promovat în lot George Dwubeng. E un apărător ghanez de 19 ani, pe care l-am luat în vară și a jucat la echipa a doua. Șeful departamentului de scouting, Vasile Simionaș, are numai cuvinte de laudă la adresa lui".

"Am mai spus-o, n-am nimic împotriva plecării lui Andrei Cristea la FCSB. În rest, nu mă bag. Să negocieze domnii asociați vânzarea lui"
Horia Sabo, finanțator Poli Iași

6 este media notelor lui Flores în Gazetă, pentru prima parte a sezonului 2018-2019. A dat 7 goluri. A lui Sanoh, 3 goluri marcate, e 5,50

Cantonament în Antalya

Lotul lui Poli se va reuni pe 7 ianuarie. Iar în data de 11 se pleacă în cantonament în Antalya. Acolo, echipa pregătită de Flavius Stoican va susține și câteva amicale ce urmează a fi stabilite.

Playtech: BREAKING: Ce a descoperit Marian Vanghelie în telefonul Oanei Mizil. E motivul pentru care a bătut-o


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close